حالم واقعا خرابه ساعت ۱۰ بهم گفتن خودکشی کرده ۲۴ سالش بود شوهرش اذیتش میکرد شکاک بود کتک میزد اذیتش میکرد ۴ بار قهر کرد خانوادش نزاشتن گفتن طلاق بگیری میشه بی آبرویی آبرومون میره نزاشتن طلاق بگیره شوهرش روانی بود طفلک دوستم قرص برنج خورد دره اتاقشم قفل کرد شوهره که اومد دید 😭😭😭😭😭😭😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یکی از دردناک ترین نوع خودکشی با قرص برنجه آخه چرا اون باید زجر بکشه حداقل شوهرش رو می کشت حالا مرده بعد چند مدت میره یه زن دیگه میگره جیگر اونم خون میکنه
مسخرس که آدما رو به دو دسته ی خوب و بد تقسیم کنیم از نظر من آدما یا جالبن یا خسته کننده😏
دوست خواهرم هم 19 سالش بود شوهرش خوب نبود باهاش 1 هفته پیش قرص برنج خورد خودش کشت شوهر خواهر شوهرم 20 روز پیش خودکشی کرد خودش دار زد😢😢😢😢خیلییییی خودکشی زیاد شده
خواهششش میکنم برام دعااا کنیدد ب دعاهاتون نیاز دارم ان شالله همیشع سلامت باشید ❤ اقایم ابوالفضل هیچ وقت تنهام نگزاشتی این بارم کمکم کن میدونم ک دلم نمی شکنی اقا