2777
2789
عنوان

دوستم خودکشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 42 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از دردناک ترین نوع خودکشی با قرص برنجه آخه چرا اون باید زجر بکشه حداقل شوهرش رو می کشت حالا مرده بعد چند مدت میره یه زن دیگه میگره جیگر اونم خون میکنه

مسخرس که آدما رو به دو دسته ی خوب و بد تقسیم کنیم از نظر من آدما یا جالبن یا خسته کننده😏

دوست خواهرم هم 19 سالش بود شوهرش خوب نبود باهاش 1 هفته پیش قرص برنج خورد خودش کشت شوهر خواهر شوهرم 20 روز پیش خودکشی کرد خودش دار زد😢😢😢😢خیلییییی خودکشی زیاد شده

خواهششش میکنم برام دعااا کنیدد ب دعاهاتون نیاز دارم  ان شالله همیشع سلامت باشید ❤                                                                                                   اقایم ابوالفضل هیچ وقت تنهام نگزاشتی این بارم کمکم کن  میدونم ک  دلم نمی شکنی اقا 
اوووو تسلیت عزیزم ناراحت شدم واقعا🥀 قرص برنج چیه؟؟کجاهاکاربردداره غیرازخودکشی؟

لای برنج میزارن عزین جونورا نندازه برنج

ولی اشتباه هس همون با برنج هم پیش اومده اشتباهی قاطیش بوده خوردن و فوت شدن

یکی از دردناک ترین نوع خودکشی با قرص برنجه آخه چرا اون باید زجر بکشه حداقل شوهرش رو می کشت حالا مرده ...

شوهره دیونه بود میگفت موهامو میگیره سرمو میزنه به در دیوار 😭😭😭😭😭

دوست خواهرم هم 19 سالش بود شوهرش خوب نبود باهاش 1 هفته پیش قرص برنج خورد خودش کشت شوهر خواهر شوهرم 2 ...

شوهریکی همکاری خواهرم بخاطر اختلافاتشون زن و شوهری تو خونه خودش دار زد فوت کرد

شوهره دیونه بود میگفت موهامو میگیره سرمو میزنه به در دیوار 😭😭😭😭😭

کثافت تا چند تا زن دیگه رو به کشتن نده هم مطمئن باش نه پشیمون میشه و عذاب وجدان میگیره نه می میره

مسخرس که آدما رو به دو دسته ی خوب و بد تقسیم کنیم از نظر من آدما یا جالبن یا خسته کننده😏