2777
2789

من  همه  رو  عادی  بودم  مامایی قبول  شدم  شاغلم  نمیدونم  تو زمره  موفق هام  یا نه  ولی راضیم 🙄یادمه  نمونه دولتی  قبول  شدم  بهم  گفتن  باید  پونصد  تومن  اول  ثبت  نام  بدی  همونجا   پروندمو  برداشتم  رفتم  پول  پدر مادرم  برام  مقدس  بود اون  زمانا  

😄جوابشودندون شکن بده یجور که تا مدتها جای تیزی زبونت رو اعصابش بمونه❤فلفلشونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چقدر فاز هیجانی دارن بعضیا واسه یه قبولی دانشگاه 

به والله من 6 سال پیش ارشد گرفتیم از دانشگاه تهران هیچی نشدددد 

نهایتش یه کار توی شرکت خصوصی با حقوق وزارت کاره

انقد د ذوق نداره که

دوستم دندون پزشکی اورد خودمم پرستاری

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

من بی کیفیت ترین مدرسه رفتم 

چون متنفرم بودم از سطح بالا بچه هاش واقعا لدس بودت

خونمون منطقه بالا بود

خودم بزور خونوادمو مجبور کروم رفتم

بینه تمام دوستای گذشتم که مدارس بالاشهر بودن

من فقط رفتم دولتی بهترین رشته

اصن به مدرسه مربوط نیست

به تریپ دانش اموز بستگی داره

الانم دوباره میخوام کنکور بدم برم ی رشته بهتر

خواهرم و اون یکی خواهرم!!هردوپزشکی.البته اون زمان مدارس دولتی خوب بودن وشهرمام کوچیک معلمای مدارس تقریبا یکی بودن.الانو واقعا نمیدونم میگن ک سطح مدارس پایین اومده.خواهرکوچیکم امسال احتمالا تیزهوشان قبول شه.نشه هم غیردولتی میره بااینکه سنگینه برامون

دردم از یار است و درمان نیز هم
منم هیچ کلاسی نمیرفتم درواقع اینایی که کلاس نمیرن موفق ترن چون فرصت و وقت بیشتری واسه مطالعه و تست ...

دقیقا 

یه سری رفتم مشاوره ببینم اصلا چجوریه چی میگن حتی واسه حموم رفتنمم ساعت تعین کرد😐

سلام به آنان که بیهوده دوستشان داریم

من نمونه بودم

ببین  مدارس غیرانتفاعی بعضیاش واااقعا معلمای توپی دارن 

درکل بخوام بهت بگم  مدارس نمونه یا تیزهوشان جو خیلی خوبی دارا همه تو فکر درسن اگا دولتی ها  اعلب تو فکر دوس پسرن  و محیط رو بجه ها تاثیر میذاره

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

دبیرستانای دولتی اتفاقا بهترن چون معلماشتجربه دارن من عادی بودم کنکورمم با سر ب هوایی و اینا دادم حتی نمیخوندم براش رفتم ببینم چیه چطوره تا امسال 

پارسال با این اوضاع رتبم ۱۳۰۰۰شد

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد