2777
2789
عنوان

بقایای جنین

95 بازدید | 11 پست

بچه ها من دوهفته پیش سقط داشتم 

امروز رفتم سونو گفت ۱/۵سانت بقایا مونده 

خونریزیم ندارم 

کسی مثل من بوده 

چقد طول میکشه دفع شه؟با قرص دفع میشه 

توروخدا جواب بدید 

مشکلی پیش نمیاد برام؟

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️

باید دکترت ببینه ، برا من بعد سقط مونده بود همونجا دکترم اومد و من رو برد اتاق عمل ، بیهوشم کردن و کورتاژ کرد ، هرچی بقایا مونده بود هم درآورد 

لطفا برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرستید ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دکتر بگو قرص بده بعدشم زعفرون وکاچی و کلا چیزاییه گرم بخور پیاده روی زیاد برو که دفع بشه تا کارت به کورتاژ نکشه

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
باید دکترت ببینه ، برا من بعد سقط مونده بود همونجا دکترم اومد و من رو برد اتاق عمل ، بیهوشم کردن و ک ...

چند سانت بود واسه شما؟

به دکتر بگو قرص بده بعدشم زعفرون وکاچی و کلا چیزاییه گرم بخور پیاده روی زیاد برو که دفع بشه تا کارت ...

یعنی به خاطر یک و نیم سانت میشه به کورتاژ برسه؟

چند سانت بود واسه شما؟

من سونوگرافی ندادم ، سقط کردم تموم شد دکترم اومد بالاسرم معاینم کرد و گفت بقایا مونده ببریدش اتاق عمل کورتاژ کنم و بقایا رو دربیارم ، چون دکترم عمل کرد و کامل همه چی رو درآورد گفت دیگه  سونوگرافی هم احتیاجی نیست 

لطفا برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرستید ممنونم
یعنی به خاطر یک و نیم سانت میشه به کورتاژ برسه؟

نمیدونم ولی اگه دفع نشه آره خطرناکه رحمت عفونت میکنه مجبور میشن که کورتاژ کنن

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد