2777
2789
عنوان

باردارا مامانا نظرتونو میگین

109 بازدید | 8 پست

سلام 

خانما میشه راهنماییم کنین 

من 38 هفته هستم قرار بود هفته بعد سزارین کنم 

الان رفتم دکتر دکترم گفت نی نیت دو هفته رشدش از ماهش بیشتر یعنی 36 هفتس اونم باشک و گمان گفت چون تاریخ پریودیم یادم نیس همیشه قاطی میشه 

بعد گفت برو 15 به بعد شهریور زایمان میکنی 

خیلی استرس دارم ب نظرتون تا اون موقع خفه نشه یا بلایی سرش نیاد یا پی پی نکنه 

آیا تجربه یا راهکاری دارین بگین ممنونم🙏😭

من 38هفته سه رور زایمان کردم اونم اورژانسی.درد تداشتم کیسه ابم سوراخ شده بود متوجه تشده بودم.شما سه روز یه بار برو دکتر که معاینت کنه حواست به کیسه ابت باشه .اگه دیدی شورتت خیس میشه سریع برو دکتر یا خون دیدی

هیچی  

خب فک کن قراره طبیعی به دنیا بیاد

هر وقت علائم زایمان اومد سراغت ، همونوقت سز کن

بلافاصله با دکترت تماس میگیری ، میاد بینارستان ، سز میکنه

خیالتم راحته که سر وقت دنیا اومده

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب فک کن قراره طبیعی به دنیا بیاد هر وقت علائم زایمان اومد سراغت ، همونوقت سز کن بلافاصله با دکترت ...

خب بعضی بچه ها درد ندارن نمیفهمی کی میاد نی نی جاریم خفه میشده کبود شده بود اخرش نجات دادن

اوف خدا لعنتشون کنه به منم گفته بود ۳۸ هفته ایی برو سونو بیا بهت زمان زایمان بدم یه خرج گذاشت رو دستم  بردم پیشش گفت ۳۶ هفته هستی با ناله و زاری قبول کرد ۱۰ روز بعدش سزارین بکنه بچم موقع تولد ۴ کیلو بود 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

خب بعضی بچه ها درد ندارن نمیفهمی کی میاد نی نی جاریم خفه میشده کبود شده بود اخرش نجات دادن

چقدر فکرای بد بد میکنی شما

روزهای اخر باید زود به زود بری واسه کنترل ،

خدایی نکرده چیری باشه ، میفهمن

فقط توجهت به حرکات جنین باشه که کند نشه

اره چاره ای نیس باید حواسم باشه زود زود برم معاینه خدا کنه اتفاقی نیفته

اصلا نگران نباش

من هفته ۳۴ هستم

دکترم سپرده ، حرکات جنین رو چک کنم

بعد غدا ، به پهلوی چپ دراز میکشی ، حرکاتش رو میشماری ، باید بیشتر از ۴تا در نیم ساعت باشه