2777
2789
عنوان

وابستگی شدید همسرم به خونوادش

85 بازدید | 7 پست

کیا همسرشون وابستگی شدید به خونوادش داره رفتار همسرم خیلی آزارم میده توجه خیلی خیلی زیاد نسبت به تک تک اعضای خانوادش داره در حدی که حاضره از منم بخاطر اونا بگذره با دوتا بچه ازش دلگیر و سیرم دیگه علاقه ای بهش ندارم 

شوهر منم اولا اینجوری بود الانم هستا ولی کمتر 

اما واسه من خیلی شدید و همش دلش میخواد ور دل اونا باشه و یا اونا خونه ما باشن هربار میگم یکم توجهت کم کن زیادی وابسته ای میگه اونا خونوادم هستن هیچوقت توجهم کم نمیشه میگه  اذیت میشی برو خونه بابات!!!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما واسه من خیلی شدید و همش دلش میخواد ور دل اونا باشه و یا اونا خونه ما باشن هربار میگم یکم توجهت ک ...

وایی 

منکه شوهرم میگه اگه فردا طوریشون شد تو جواب منو میدی ؟؟؟؟؟

منم مجبورم حرفی نزنم 

یهو دیدی ننه اش مرد دیگه میگه نزاشتی زیاد پیشس باشم

وایی  منکه شوهرم میگه اگه فردا طوریشون شد تو جواب منو میدی ؟؟؟؟؟ منم مجبورم حرفی نزنم  ...

من با پدر و مادرش مشکلی ندارم هرچقدر میخواد توجه کنه اما شوهر من از خواهارو برادر گرفته تا بچه هاشون و دوماد و عروسا توجه زیاد داره حتی بخاطر رفتار نپخته جاریم بهش گفتم میگه ایراد از منه و اونا همه فرشته آن!!! و حتی از لحاظ مالی هم ساپورت میکنه شدید و مدام بخاطر شون حرص میخوره 

واییی  این دیگه خییییییلی زیاده .من ک بودم دق میکروم

من هنوز به اون مرحله نرسیدم ولی خب ازش دل بریدم و دلم به بچه هام خوشه و اکثر اوقات میگم بیخیال باشم اما سخته آدم زنده توجه و محبت میخواد با این وجود هرازچندگاهی میام اینجا تا یکم آروم شم وگرنه دیوونه میشم