2777
2789
عنوان

کسی معجزه بارداری پوچ داشته

2514 بازدید | 43 پست

سلام خانما من بعد چن سال انتظار پارسال خارج رحمی باردار شدم کل زندگیم بهم ریخت و خودم فقط خدا نخواست بمیرم و گرنه ی جنازه بودم ...

یکسال تحت نظر دکتر و اینو و اونور بالاخره همین ماه متوجه شدم باردارم آزمایش خون دادم مثبت بود 

دیروز خونریزی داشتم ترسیدم رفتم دکتر بهم گفت ساک رو میبینه اما جنین رو نه 

۵ هفته هستم کسی بوده اینجوری باشه براش معجزه بشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۸هفته بودم فقط کیسه زرده بود ولی لک بینی نداشتم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

باید پایان ۸ هفته بری که ضربان قلب و قطب جنینی به وضوح دیده بشه. من نمیدونم چرا ۵ هفته رفتین سونو؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بهت گفت پوچه؟ اخه تو این هفته فکر نکنم جنین دیده شه منم پنج هفته فقط ساک بود و کیسه زرده اگه اشتباه ...

اره اینو گفت بعد گفت هفته بعد بیا برای سونو مجدد 

اما من میگم شاید بچم کوچیکه معلوم نکرده ۵ هفته زوده

نگاه منم تو ۵ هفته رفتم سونو جنین معلوم نبود ولی صدای قلبش شنیدم تو هم ببین کجا سونو قلب نشون میده بعضی نشون نمیده دقیقا دوستم تو هفته ۵ رفت جنین دیدا گفتم صدا قلبش شنیدی گفتش ک نه اینا بعضی دستگاه فرق داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

دکتر منم دستگاه سونو داشت دقیقا خودش گفت ساک هس جنین قلبش دیده نمیشه ک فرستاد ی جای دیگ ک اونجام جنین پیدا نکرد ساک دید ولی صدا قلبش شنیدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

عزیزم 

من پنج هفته و چند روزم بود رفته بودم سونو واژینال کرد گفت ساک دیده میشه ولی جنین نه 

البته خودشم گفت زوده هنوز

دو سه هفته بعد رفتم سونو صدای قلبشم شنید

نگران نباش،برای این هفته ی بارداریت هنوز زوده نی نی دیده بشه 

استرس به خودت نده که اصصصصصلا برات خوب نیس

بارداریت مبارک و خوش فرجام

برای منم دعا کن خدا به منم فرزندی سالم و صالح عطا کنه🤲🤲

باید پایان ۸ هفته بری که ضربان قلب و قطب جنینی به وضوح دیده بشه. من نمیدونم چرا ۵ هفته رفتین سونو؟

بخاطر خونریزی رفتم ک گفت ی ساک میبینم نمیتونمم بهت دارو بدم ممکنه پوچ باشه برات سخت میشه ...

اره اینو گفت بعد گفت هفته بعد بیا برای سونو مجدد اما من میگم شاید بچم کوچیکه معلوم نکرده ۵ هفته زوده

والا نمیدونم میخوای پیش یه دکتر دیگم برو، به نظرم یه هفته هم زوده من سونو اولو پنج هفته دادم ساک بود سونو بعدی هشت هفته صدای قلبشم شنیدم