2777
2789
منم همچین تاپیکی زدم دیشب گفتم سیاستای زنونه روبگید،جوابی نگرفتم!!

چرا واقعا ؟ مشکلشون چیه ؟ اینایی پوکر میدن همونایین که دم ب دقیقه تاپیک خیانت و قهر و ... میزارن

تنها سیاست زنونه ای که باید به کار برد تو مشت داشتن شوهرشه چون اگر شوهر تو دستت باشه هر کی بهت چیزی بگه خودش حسابشو میرسه

۹/۹/۹۹یه اتفاق خوب قراره بیفته... چشماتو ببند و ارزو هاتو نقاشی کن... ایشالا تا این تاریخ بهش میرسی به امید خدا⁦♥️⁩⁦🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب موقعیتش داره،سیاست باشوهر یجوره با مادرشوهر یجوره باخواهرشوهر یجوره با خانواده یجوره،کدومو بدم؟؟؟؟😂😂😂😂من بیشترباشوهر دارم سیاستوووو💪💪

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

من‌ازخانواده‌شوهرم‌اگه‌ناراحت‌بشم‌مستقیم‌نمیام‌بع‌شوهر

بگم‌بادلخوری‌دادبیدا..

میدونم‌جواب‌نمیده‌برعکس‌من‌متهم‌میشم...

(شانس‌نداریم‌که)

سیاستم‌اینه‌‌حرفموبه‌شوهرم‌جوری‌میگم‌که‌انگاردارم

‌یه‌صحبت.معمولی‌میکنم...

مثلامیگم‌امروزمامانت‌نمیدونم‌چرااین‌.حرکت‌

کرد...چیزی‌هم‌نشده‌بوداینجوری‌اونجوری‌شدبعدواکنش.

مامانت‌اینجوری‌بود....خیلی‌تعجب‌کردم...

حتی‌باخنده‌بگم‌‌بهترجواب‌میده....

خودش‌پیگیرمیشه‌به‌اونااذکرمیده

۹۹/۹/۹‌کلی‌اتفاقای‌خوب‌برام‌‌افتاده❤🍃شاه‌هَست‌حُسین‌پادِشاه‌هَست‌حُسین...❤🍃وتوپَنایی‌درهرپِیشامدبـــَد......❤🍃

در برابر همسرم ک هزارجور سیاست دارم گاهی مث بچه گاهی مث یه زن پنجاه ساله گاهی مث ی خانوم باوقار گاهی ی ادم مغرور و و و ....

دربرابر خونوادش و دوروبریا مث یه ادم لال میشم😬هرچی میگن خودمو ب اون راه میزنم و خیلیم ک اصرار داشته باشن یچیو بهم بفهمونن کلا کور میشم😀 و رابطه کلا تمام

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
چرا واقعا ؟ مشکلشون چیه ؟ اینایی پوکر میدن همونایین که دم ب دقیقه تاپیک خیانت و قهر و ... میزارن

چی بگم،دیشب توی سه چهارتاتاپیک همش کاربرابهم دیگه میگفتن سیاست داشته باش،منم اومدم تاپیک زدم ببین چطوری،که جوابی نگرفتم

لطفالایک نکنید،ممنون
اقاهولم نکنید ی نمونه شو بگم وایسین تایپ کنم✋سرکارم هستم خداااا مشتری نیاد،وایسین😀

خخخ فروشنده هستی؟

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
بستگی ب موقعیتش داره،سیاست باشوهر یجوره با مادرشوهر یجوره باخواهرشوهر یجوره با خانواده یجوره،کدومو ب ...

اووووووو 😁

۹/۹/۹۹یه اتفاق خوب قراره بیفته... چشماتو ببند و ارزو هاتو نقاشی کن... ایشالا تا این تاریخ بهش میرسی به امید خدا⁦♥️⁩⁦🥰