2777
2789

یکیش اینکه من هیچوقت موقع عصبانیت یا موقع خستگی همسرم غرنمیزنم بهش وقتی ببینم عصبیه خسته اس بی حوصله اش بهش محبت میکنم حالشوخوب میکنم اونم یادمیگیره متقابلا من وقتی بی حوصلم حالمو خوب میکنه،وقتی میخام کاری کنم ب حرفم گوش بده ببینم عصبی شد یامیخاد لج کنه دیگه ادامه نمیدم تحت هیچ شرایطی بهش بی احترامی نمیکنم تودعوا هرچی بگه ی گوشم دره یکیش دروازه بعد خودش شرمنده میشه میاد معذرت خواهی ب جبرانش حرف منوگوش میده😂یامثلا از دست خانواده اش ناراحت بشم اینجوری بیان میکنم ،من بچه ندارم ی ساله عروسی کردم ولی مثال میزنم،ازتکنیک ساندویچ استفاده میکنم یعنی چی؟مثلا مادرشوهرم خیلی توتربیت بچه دخالت میکنه،میگم عزیزم میدونم مامانت خیلی نگرانه بچمونه ولی من نمیخوام بجز خودمون دوتا کسی بچرو تربیت کنه مامان خیلی ذهنشو درگیر بچمون میکنه نمیخام اذیت شه،یعنی اول ی خوبی میگی بعد ی بدی بعد دوباره ی خوبی،

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیاست یعنی با پنبه سر بریدن نه داد و قهر و از شما ترسیدن یعنی حرفت و جوری بزنی نه شبیه مامان بشی نه خسته کننده بشه هرکی یه قلقی داره باید رگ خواب اطرافیان و پیدا کنی ولی در کل من اگه از خانواده شوهر چیزی ببینم خیلی خونسرد و آروم میگم بعد به شوهرم میگم به روشون نیار اگه بیاری رو به رو باز میشه خوشم نمیاد در حدی میگم که بشناسه همه چی و نمی گم چون بعضی حرف ها فایده نداره که هیچ خودم و بی ارزش میکنم با شوهر هم مثل دوست رفتار میکنم اگه دیر کرد نمیگم کجا بودی و کی میای و نمی گم فقط گهگاهی و .... اگه چیزی هم از بیرون تعریف کنه میخندم  یا بی خیالم چون مردها بفهمن حساسی یا نصیحت حرف میزنی دیگه مخفی کاری بیشتر میشه و ... 

سیاست یعنی غر نزنی ساده نباشی قلق شوهرت دستت باشه 

خواسته ت رو زمان مناسب با لحن مناسب بیان کنی 

اهل دعوا و قهر نباشی بچگونه رفتار نکنی 

بدونی تو موقعیت ها چی بگی طبق شناختی که از افراد داری

نیای با اخم بگی مامانت یا خواهرت فلان چیزو گفت

بلکه بگی عزیزم مامانت این حرفو زد منم این جوابو دادم بنظرت درست بوده؟ یا بگی جواب ندادم هرچی باشه بزرگتره و احترامش واجب...باور کن از نظر شوهرت و خونوادش خیلی عزیز میشی اگه بدونی چی بگی و کِی بگی

سلام به آنان که بیهوده دوستشان داریم