2777
2789

از شهرستان امده اینجا وقت دکتر داشته

۲۸أم نوبت دکترشه از امروز امده😭😭😭خیلی میترسم میگم نکنه بره از بیمارستان بیاد کرونا بگیره منتقل کنه

چجوری بیرونش کنم خیلی پروعه فک نکنم بعد اینکه رفت دکتر بره خونه اشون 

❤️

جای دیگه رو نداشت بره 

متنفرم از اینکه خونمون جایی باشه که بقیه برای دکتر و کار اداری بیان بمونن اونم بدون هماهنگی و میل من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بی درک. 

از خاله نزدیکتر، واسه شوهرم، زنگ زد میان شهرمون، شوهرم گفت شرایط مناسب نیست. تمام. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
جای دیگه رو نداشت بره  متنفرم از اینکه خونمون جایی باشه که بقیه برای دکتر و کار اداری بیان بمو ...

من یه ماهم نشده ک امدم خونه ام

هنوز مامانم تالا نیومده پیشم از کرونا میترسیم

حالا این خانم از دوروز قبلش پاشده امده اینجا 

من خبر ندارم جای دیگه ام داشت یا نه

اخه خاله ی ناتنی همسرمه

با مادرشوهرم اینا هم دعواییه نمیفهمم با چه رویی امده اینجا

جوونم هستا

سی نمیشه

❤️
چ بی درک.  از خاله نزدیکتر، واسه شوهرم، زنگ زد میان شهرمون، شوهرم گفت شرایط مناسب نیست. تمام.& ...

جالب اینجاس با مادرشوهرم دعواییه دادگاه پاسگاه رفتن صدبار

تازه خاله اصلی شوهرم نیس ناتنیه

❤️
جالب اینجاس با مادرشوهرم دعواییه دادگاه پاسگاه رفتن صدبار تازه خاله اصلی شوهرم نیس ناتنیه

رک میگفتین نیاد. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
رومون نشد چی بگم زودتر بره

دیگه وقتی اومده نمیدونم چی بگید

من یه ماهم نشده ک امدم خونه ام هنوز مامانم تالا نیومده پیشم از کرونا میترسیم حالا این خانم از دورو ...

وای عزیزم تازه عروسی 😳😳😳😳 

من تا چندین ماه اصلا انتظار اومدن مهمون در حد شب نشینی اونم خانواده خودمون هم نداشتم و نیومدن

خیلی سرد رفتار کن لطفا ازین آدمای لنگر بندازه محبت ببینه دیگه همیشه اویزونته 

خیلی سرد و سنگین باش 

وقتی رفت دکتروبرگشت هرچی زنگ زدجواب ندین یااگه جواب دادین بگین اومدم خونه مادرم چندروزی کارواجب پیش اومدخونه مادرم هستم تمام 

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅