2777
2789
عنوان

زندگی خواهرم😔😔😔😔😔😔

523 بازدید | 36 پست

خواهرم ۲ساله ک عقد کرده با یک پسری ک ن از نظر فرهنگ و ن از نظر قیافه اصلا وابدا ب خواهرم نمیخوره ب اصرار و تهدید ب خودکشی خواهرم ازدواج کردن حالا چن ماهی میشه ک مامان و بابام ب پسره مشکوک شدن میگن بعضی وقتا سنگین رنگین میشینه بعضی شبا الکی حرف میزنه پرحرفی میکنه چشاش قرمزه و تاصب صد بار میره دسشویی 

کسی رو دیدین ک اینجوری باشه؟اینا علائم اعتیاده؟؟؟؟؟؟

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نطر منم مشکوکه به استعمال مواد مثلا حشیش اونایی که مصرف میکنن همینجورین میگن

واقعا؟؟؟😳😳😳

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
فکر کنم شیشه میکشه 

شنیدین کسی اینجوری باشه؟؟

ممکنه توی خانواده شما احساس استرس کنه و درنتیجه استرس ادرار مکرر و قرمزی اطراف چشم داره 

این حالت ها همیشه نشون از اعتیاد نداره 

پر حرفی کردن هم میتونه نوعی مکانیزم برای این باشه که نشون بده پسر با کمالاتی هستش 

متولد ۱۳۳۱ هستم 
وای چ ترسناک. شوهر خواهرشوهرم اینطوری بود. جداشد

علائمش همین طوری بود؟؟؟

ممکنه توی خانواده شما احساس استرس کنه و درنتیجه استرس ادرار مکرر و قرمزی اطراف چشم داره  این ح ...

نه خیلی ریلکسه اصلا استرسی و خجالتی نیست مامانم میگه اون شبایی ک این حالات رو داره دور خونه میدوعه با آبجی کوچولوم بازی میکنه مثه بچه ها