2777
2789
عنوان

زندگی خواهرم😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 36 پست
خب مگه اول ازدواجشون تست اعتیاد نگرفتن؟ اون تست اصلیه که هزینه اش جداس رو میگم که بیشتر مواد رو نشون ...

نمیدونم

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
میگم مامانم بهش بگه نمیدونه ک من میدونه چون من خیییییلی مخالف ازدواجش بودم وخاستگارای خیلی خوبشو بخا ...

خب اگه اجیت پنهون کاری کنه دیگه نمیتونید چیزی دستگیرتون بشه خودش میخوات زندگی کنه بنظرم حالا بدونه و همه چی رو بهم بزنه بهتره تا فردا با بچه طلاق بگیره.قبلا رابطه داشتن یا خواستگاریشون سنتی بود ؟

اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه اجیت پنهون کاری کنه دیگه نمیتونید چیزی دستگیرتون بشه خودش میخوات زندگی کنه بنظرم حالا بدونه و ...

ن سنتی نبود خودش اینو میخواست کلی هم جنگ و دعوا کرد باهامون میخواست خودشو بکشه میگفت الا بلا همین

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
ن سنتی نبود خودش اینو میخواست کلی هم جنگ و دعوا کرد باهامون میخواست خودشو بکشه میگفت الا بلا همین

پس این با شماها نمی ایسته پای شوهرش می ایسته 

پس این با شماها نمی ایسته پای شوهرش می ایسته 

اتفاقا ماهم همینطوری فکر میکردیم حتی میترسیدیم بهش بگیم دعوا راه بندازه ولی مامانم امروز بهش گفته میگه فقط گفته باشه میبرمش آزمایش مامانم گفته اگه چیزی باشه طلاقتو میگیرم هیچی نگفته

فک کنم خودشم ی بوهایی برده

اتفاقا ماهم همینطوری فکر میکردیم حتی میترسیدیم بهش بگیم دعوا راه بندازه ولی مامانم امروز بهش گفته می ...

باهاش نزنید نسبت به شماها بدبین میشه اروم اروم عیباشو بهش بگید خودش میفهمه سرراه میات انشالله که خیره چیزی نیس

باهاش نزنید نسبت به شماها بدبین میشه اروم اروم عیباشو بهش بگید خودش میفهمه سرراه میات انشالله که خیر ...

ممنون عزیزم🌹🌹🌹🌹