2777
2789
عنوان

خانم های متاهل و زرنگ تشریف بیارین

238 بازدید | 28 پست

قراره ک پدرشوهرم برای شوهرم خونه بخره برای اینکار ی زمینی دارن ک الان دارن روش کار میکنن ک بفروشنش

قراره ۵۰میلیون برای ما پول وام بریزن

پدرشوهرم ب شوهرم پیشنهاد داده ک نصف پول رو بدیم بهش ک بتونه زودتر زمین رو اماده فروش کنه تا خونه بخره

با توجه ب این امر ک خونه رو ب نام همسر من نمیزنن بنظرتون درسته ک پول رو بدیم؟؟

اگ نظری برای اون ۵۰میلیون دارین بگین ک بهتره چجوری خرج بشه (ماشین داریم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵۰ میلیون فقط طلا بخرید کار دیگه ای نمیشه باهاش کرد

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

من بودم قبول میکردم چون با ۲۵ تومن حداقل تا وقتی پدرشوهرت زندس خونه دار میشی 

بقیه پولتم جای دیگ پس انداز میکنی

بهتر از مستاجریه

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

خانما ماهم پدرشوهرم داره خونه ای ک‌آپارتمان میده به‌ما بشینیم ولی در عوضش شوهرم داره برای اینا یه خونه ی حیاط دار تو ردستا میسازه اینا برن‌اونجا.ولی به نام‌نمیزنه میگه تا هرموقع خواستید اینجا یعنی اپارتمان بمونید.البته بگم شوهرم‌تک‌پسره بلاخره برای اون‌میشه حالا بنظرتون قبول کنم برم؟

عشقم دخترم
یعنی کل زمین ۵۰ تومن میفروشن و بقیه پولو خودتون باید بدید اگ اینجوریه ک اصلا قبول نکنید هرچی هست ب ن ...

نه عزیزم زمین پدرشوهرم ۵۰/۶۰میلیون خرج داره در اصل ویلاس ک دارن درسش میکنن وقتی فروش بشه ۳میلیارد فک کنم فی بخوره

بعدش از پولش برا ما خونه میخرن دوتا بچه هم بیشتر نیستن شوهرم اینا

دگ ۲۰تومن در قبال خونه ۸۰۰/۹۰۰تومنی چیزی نیست پول رو هم برمیگردونه ولی نه الان

اخه وقتی خونه به نام شما نیست نمیشه گفت داده به شما میشه همیشه یه منت که آره پسرم داره تو خونه من‌میشینه

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  
خانما ماهم پدرشوهرم داره خونه ای ک‌آپارتمان میده به‌ما بشینیم ولی در عوضش شوهرم داره برای اینا یه خو ...

قبول کن چرا قبول نکنی اول اخرش مال شماست اگه برادر داشت نباید قبول میکردی ولی حالا که نداره