2777
2789

چه مسائلی رعایت میکردید؟

مشکلی پیش نیومد؟

من میترسم از دیابت بارداری 

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطوری بودم چند روز اخر فهمیدم دیابت گرفتم و با تصمیم خودم اخر ٣۶ هفته سزارین شدم 

وااااااای😭😭😭😭😭😭

قند ناشتات چند بود ماه های اول؟

حتما هرکس قند ناشنا ش مرز باشه مبگیره دیلبت؟😭😭😭

وااااااای😭😭😭😭😭😭 قند ناشتات چند بود ماه های اول؟ حتما هرکس قند ناشنا ش مرز باشه مبگیره دیلبت؟ ...

من اوایل بارداریم نرمال بود وسطاش لب مرز بودم البته من رعایت نمیکردمااا همش بستنی میخوردم نگران نباش عزیزم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

منم ۹۵ 😭

فعلا قند و شیرینی و نوشابه و هر چیز شیرین گذاشتم کنار 

میگن ماست و کدو میاره پایین هنوز امتحانش نکردم

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
فقط رژیم گرفتم تا آخرش حتی قندم به ۸۰ رسید قند مصنوعی حذف بود میوه میخوردم خرما توت برنج کم سیب زمین ...

وای خدا رو شکر پس میشه دیابت نگرفت ...😥😥😥

من نمیدونم چرا دکترم رژیم نداد ..

دو روز شکلات صبحانه خوردم غلط کردم خدایا ...

بنظرت برنج و نون رو چقدر کم کنم؟

کمک م کن😓😓😓

منم ۹۵ 😭 فعلا قند و شیرینی و نوشابه و هر چیز شیرین گذاشتم کنار  میگن ماست و کدو میاره پایین ...

وایییییی ...

خدا رحم کنه بهمون ...

پیاده روی رفتن و کلا ورزشم خوبه ولی من نمیتونم اصلا برم ... خیلی حالم بده😢😢😢

وای خدا رو شکر پس میشه دیابت نگرفت ...😥😥😥 من نمیدونم چرا دکترم رژیم نداد .. دو روز شکلات صبحانه ...

برنج کم کن نون رو سنگک بخور بستنی هم اصلا 

شکلات صبحانه تعطیل 😭

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
من اوایل بارداریم نرمال بود وسطاش لب مرز بودم البته من رعایت نمیکردمااا همش بستنی میخوردم نگران نباش ...

ببین من توی چکاپ ِ قبل اقدامم مرز بود ...

ینی وضع م خرابتره؟😢😢😢😢

وایییییی ... خدا رحم کنه بهمون ... پیاده روی رفتن و کلا ورزشم خوبه ولی من نمیتونم اصلا برم ... خیل ...

منم 😭 انقده هم چیزای شیرین دوست دارمممم 😭😭 دلم ضعف میره راستی ماکارون هم تعطیل 

دور از جونت کوفت باید بخوریم