یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فعلا قند و شیرینی و نوشابه و هر چیز شیرین گذاشتم کنار
میگن ماست و کدو میاره پایین هنوز امتحانش نکردم
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
وای خدا رو شکر پس میشه دیابت نگرفت ...😥😥😥 من نمیدونم چرا دکترم رژیم نداد .. دو روز شکلات صبحانه ...
برنج کم کن نون رو سنگک بخور بستنی هم اصلا
شکلات صبحانه تعطیل 😭
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
وایییییی ... خدا رحم کنه بهمون ... پیاده روی رفتن و کلا ورزشم خوبه ولی من نمیتونم اصلا برم ... خیل ...
منم 😭 انقده هم چیزای شیرین دوست دارمممم 😭😭 دلم ضعف میره راستی ماکارون هم تعطیل
دور از جونت کوفت باید بخوریم