2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یسنا نزار نمیدونم چرا هرچی یسنا دور و برم دیدم همه از دم شر و بی ادب بودن کلا به این اسم الرژی پیدا ...

نه عزیزم همه مثل هم نیستن نوه دایی من اسمش یسنا خیلی آروم  خانوم با ادله فقط هشت سالشه

دخترم تو زیباترین نقاشی خدایی...خدایا شکرت
نه عزیزم همه مثل هم نیستن نوه دایی من اسمش یسنا خیلی آروم  خانوم با ادله فقط هشت سالشه

خداروشکر 

نمیدونم میگم که از بس دور و برم دیدم کلا نظرم از رو این اسم برگشته 

انشالله سلامت باشن 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

خداروشکر  نمیدونم میگم که از بس دور و برم دیدم کلا نظرم از رو این اسم برگشته  انشالله سل ...

مرسی عزیزم ربطی به اسم نداره به تربیت ربط داره ولی من این اسم و دوست ندارم با یاس و ناامیدی شروع میشه یدونهه اسم کیارا دوست ندارم واقعا معنایش افتضاح فامیلمان این اسم و گذاشته دخترش میگه کی به معنیش نگاه میکنه 

مرسی عزیزم ربطی به اسم نداره به تربیت ربط داره ولی من این اسم و دوست ندارم با یاس و ناامیدی شروع میش ...

منم کلا معنی اسم ها بیشتر از خود اسم جذبم میکنه 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

منم کلا معنی اسم ها بیشتر از خود اسم جذبم میکنه 

دقیقا من اسم مرسانابخاطر معنایش روی دخترم گذاشتم اگه این یکی دختر شه می زارم گندم به معنی برکت که برکت بیاد تو زندگیم

یسنا قشنگه☺️

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی.                                                    ما چرا زمین میخوریم؟                                              تا بلند شدن رو یاد بگیریم....