2777
2789
عنوان

نظرسنجی،همزن برقی

1089 بازدید | 9 پست

سلام

دوستان بین همزن برقی سون استار و جی پاس کدوم بهتره؟اصلا خوب هستن این دوتا؟قیمتشون بین300تا350هست

تواین حدود قیمت یه کمتر چه همزن خوبی میشناسید

ممنون میشم اگر بگید

تعداد رای : 5
نظرسنجی
سون استار
0
0%
جی پاس
3
60%
اون دوتا نه الان یه بهترشو بهت معرفی میکنم
2
40%

منم میخوام بگیرم

منو لایک کن بیام نظراتو بخونم 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من المی گزینه ۳رو انتخاب کردم که بتونم درصد آرا. رو نگاه کنم چون منم میخوام همزن بخرم ببخشید استارتر گل🌹

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
فدات شم

خدا نکنه مهربونم😘😘😘😘😘

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
من یدونه کنوود دارم که خوب گرونه الان یکی هم متئو دارم کاسه دار خیلی راحته ۲ سال گارانتی داشت ۵ سال ...

کاسه دار ها که قیمتاشون خیلی بالاتره  

من از اون کوچولوها میخوام بخرم کارمو راه بندازه

ولی موندم چی بخرم گه سردوروز خراب نشه

کاسه دار ها که قیمتاشون خیلی بالاتره     من از اون کوچولوها میخوام بخرم کارمو راه بندازه ...

الان نگاه کردم اون که من خریده بودم ۸۷ شده ۱۳۴۰۰۰۰تومن 😳 بدون کاسه همین مارک ۸۴۰ تومن.  ۲ سال گارانتی داره مطمئنه. پولات رو جمع کن خوبشو بخر.