2777
2789
عنوان

تایپیک ۱۲۴هزار صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ۵۰۰ صلوات برات میفرستم ان شاءالله هر چی خیره برات پیش بیاد

التماس دعا🙏🙏

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊
عزیزم شاید واقعا خواست خداست .میدونی چرا میگم خواست خداست . چون دوست من  ۳ ماه صیغه بود ...

بله درسته 

چی بگم اخه من یکی دیگه رو میخواستم خانوادم با شوهرم موافق راضی بودن قبل خواستگار اومدن کلی گریه کردم قران خوندم گفتم خدایا اگه ب صلاحمه خوشبخت میشم این خواستگاری جور بشه 

و جور شد من گفتم بیخیال گزشته حتما خوشبختیم تو اینه خدا صلاح دونسته

از چندماه بعد عذاب من شروع شد و ولم کردن رفتن و باید خودم اقدام کنم برای طلاق 

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن

۱۴ تا میفرستم خدا کمکتون کنه

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین