2777
2789

🦋#تغذیه بچه چه زماني بايد غذا بخورند؟ غذاي بچه ها بايد ريتم داشته باشد. درست وقتي كه بچه ها گرسنه مي شوند. مادرهاي امروزي آن قدر به بچه ها وقت و بي وقت غذا مي دهند كه بچه اصلاً احساس گرسنگي را نمي شناسند.امروزه كاركرد غذا تغيير كرده است، بچه عصباني است، حوصله اش سر رفته است، دلش بازي مي خواهد، غمگين و نا امن است و .....در همه اين مواقع فقط مي خواهيم او را با خوردن آرام كنيم.هر نياز معنوي و روحي بچه را فقط با غذا مي خواهيم جبران كنيم. و غذا را جايگزين نيازهاي روحي و عاطفي بچه ها كرده ايم. و اين بچه ها در بزرگسالي با هر مسئله روحي كه مواجهه شوند به سراغ يخچال و خوردن خواهند رفت. از نوزادي كه هر گريه ي بچه يك معني خاص دارد اما مادر با پستانك و سينه اش به او پاسخ مي دهد.[استادسلطانی] #رویکرد_هوش_متعادل https://eitaa.com/joinchat/774570008C9052be5167

تعداد رای : 12
نظرسنجی
۳ وعده
4
33%
۴ وعده
4
33%
۵ وعده
3
25%
۶ وعده و بیشتر
1
8%

⚘ عاشری⚘:🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋#تغذیه غذا فقط براي مواقع گرسنگي است. وجود اين همه تنقلات در خانه اصلاً كار درستي نيست، اين تنقلات فقط شكم سيركن هستند.چرا بايد اين همه خوراكي در خانه باشد؟ و دم دست پهن باشد. فكر مي كنيد اگر همه چيز دم دست بچه ها باشد آن ها چشم و دل سير بار مي آيند؟! اتفاقاً برعكس آن اتفاق مي افتد و باعث حريص شدن کودک در آينده می شود.[استادسلطانی] #رویکرد_هوش_متعادلhttps://eitaa.com/joinchat/774570008C9052be5167

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋#تغذیهاجازه دهید کودک گرسنه شود. احساس گرسنگی را بشناسد. رسمی امروزه بین مادرها باب شده است که روی ساعت به کودکشان غذا می دهند. گرسنگی کودک ربطی به ساعت ندارد، مهم این است که کودک کِی گرسنه می شود؛ ریتم و برنامه ی غذایی مهم هستند. غذا کارکرد و زمان دارد و این زمان باید ریتم داشته باشد. صبحانه، ناهار، شام و برای بچه ها دو میان وعده هم باید در نظر گرفت.[استادسلطانی]#رویکرد_هوش_متعادل https://eitaa.com/joinchat/774570008C9052be5167

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سه وعده میدم بیشتر هم نمیخوره میان وعده هم‌ میوه یا کیک و شکلات و اینجور چیز ها البته بچم بسیار بد غذاس همون سه وعده هم شاید دو سه لقمه بخوره 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋#تغذیهنظافت و بازی با غذا👇بچه ها حتماً و حتماً باید با غذایشان بازی کنند. ادب غذا خوردن برای بچه ی سه ساله نیست. بازی کردن با غذا جزء ادب غذا برای بچه سه ساله است. بچه باید با غذا بازی کند و خودش راه دهانش را پیدا کند.غذا گذاشتن در دهان کودکی که توانایی خوردن دارد، یک کمک بی مورد است که باعث ناکامی کودک و محرومیت او از لذت کشف خوردن و پیدا کردن مهارت خوردن می شود. به محض این که کودک راه دهانش را  پیدا کرد به تدریج اجازه دهید خودش غذا بخورد. [استادسلطانی ]https://eitaa.com/joinchat/774570008C9052be5167

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋#تغذیهنظافت و بازی با غذا👇بچه ها حتماً و حتماً باید با غذایشان بازی کنند. ادب غذا ...

دقیقااا 👌👌👌

ب حکمتش دل بسپار✨                                      اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨   🎈99/7/7    ‌

دختر من سه وعده ی اصلی رو میخوره و ما بین اینها هم میوه و عصرانه و هله هوله هم میخوره. من کاری بهش ندارم. هر وقت خودش گرسنه اش شد براش میزارم میخوره

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
زن دایی من وسواس داره بخاطر اینکه بچه هاش کثیف کاری نکنن تا ۷سالگی خودش غذا میذاشت دهنشون😂😂😂😂

😂😂😅

ب حکمتش دل بسپار✨                                      اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨   🎈99/7/7    ‌
البته هله هوله اشتها رو کور میکنه

هله هوله اگه ساام باشه مشکلی نداره. منظور از هله هوله پفک و چیپس و شکلات نیست

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !