2777
2789

بچه هاا من هفته پيش عصر خوابيدم جلو پنكه طبق معمول بيدار شدم گيج بودم ولي چون تالاسمي دارم بيشتر وقتا اينجورم اهميتي ندادم شام كه خوردم لرز كردم شديد بازم اهميتي ندادم 

چون گاهي بعد از خوردن غذا اينجور ميشم..

فرهنگ يك جامعه رو از رفتار مردمانش با حيوانات ميشه شناخت(گاندي) معتقد به كارما🌿

بعدم يهو ديدم بدنم داغ شد و تب كردم سه روز تمام تب داشتم مي اومد ٣٧ مي اومد رو ٣٨ و شش انقده استانينوفن و بروفن خوردم و از روش پياز استفاده مردم تا قطع شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روز بعدش رفتم دكتر بهم گفت هفتاد درصد كرونا گرفتي چون گلوت ملتهبه ولي درد گلو و سرفه نداشتم برام تست نوشت رفتم اتيه ملت و ديدم همه مريض وحشت كردم ندادم اومدم فقط قرصاي كرونا رو خوردم امروز روز ششمه تك و توك سرفه دارم ولي سرگيجه و سردرد دارم اصلا يه مدليم تمركز ندارم 😔 خودمم قرنطينه كردم