2777
2789
عنوان

گفتار درمانی

273 بازدید | 24 پست

مامانی های محترم سایت سلام،کسی میدونه گفتار درمانی رو میشه از چه سنی شروع کرد؟پسرم دوسال و پنج ماهست.توی تلفظ حرف س و ز مشکل داره

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه
نیاز به گفتار درمانی نداره ، پسر منم شش سالشه س و ش  و گ و ق رو هنوز درست نمیگه

فکر کنم نیاز داره آخه تو خانواده پدریش دو سه نفر تک زبونی صحبت میکنن میترسم ارثی روش بمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داری رو بچه عیب بزاریا😅

بچه های این سنی همشون همینن درست میشه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

عزیزم ببرید گفتار درمانی

تلفظ همه حروف تا قبل از ۷ سالگی باید درست بشه ، در غیر اینصورت بچه ها دچار  مشکلات یادگیری میشن

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
فکر کنم نیاز داره آخه تو خانواده پدریش دو سه نفر تک زبونی صحبت میکنن میترسم ارثی روش بمونه

تا ۳ سالگی صبر کنید

گفتار درمانی بعد از ۳ سالگی شروع میشه

دوران طلایی اصلاح گفتار ۳ تا ۵ سالگی هست

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

به نظرم نیازه داره ها 

من بچه بودم بعضی حروفو جاب جا میگفتم یسریش رو هم بد تلفظ میکردم 

چند جلسه گفتار درمانی بردنم خیلی خوب شد ولی مامانم میگه دیگ خسته شدی و همکاری نکردی 

راهنمایی بودم مدرسمو عوض کردم بچه های جدید خیلی مسخرم کردن چون س و ش و ز  بد تلفظ میکردم باز رفتم دوسه جلسه گفتار درمانی و تلفظ س و ز درست شد 

اما هنوز ش رو خیلی غلیط میگم و خب باعث میشه ی وقتایی اعتماد ب نفس حرف زدن نداشته باشم مخصوصا واسه کنفرانس و جمع جدید 

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .
به خدا گل گفتی،من خیلی خیلی خیلی حساسم

خدایی به بقیه بچها هم نگاه کن

من که غش میکنم برای اینجوری حرف زدنشون

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

منم مشکام ارثی بود عموم و دختر عمو هام هم مشکل تلفظ داشتن حردف س و ش رو 

ولی من چون ترس هم داشتم مشکلم شدید تر بود

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .

ببر  عزیزم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عزیزم ببرید گفتار درمانی تلفظ همه حروف تا قبل از ۷ سالگی باید درست بشه ، در غیر اینصورت بچه ها دچار ...

پسر من خراب گویی داره،زبونش رو بین دندوناش میزاره زمان تلفظ س و ز 

عزیزم از چه سنی ببرمش؟الان دوسال و پنج ماهست میدونم همکاری نمیکنه 

یک ارزیابی ببرش عزیزم اگه تهرانی بهت بگم کجا ببری

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊