2777
2789
عنوان

گفتار درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 24 پست
عزیزم از چه سنی ببرمش؟الان دوسال و پنج ماهست میدونم همکاری نمیکنه 

کار گفتار بیشتر با مادره حتی میتونی انلاین برنامه بگیری 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تهرانم ممنون میشم

خانم فروزنده در کلینیک کیلن هستن و یک گفتار درمان دیگه هم هست اونم کارش خوبه الان شماره اش میدم خانم حیدر پناهی ۰۹۱۸۳۸۵۳۱۴۱هر دو خیلی صبور و با حوصله هستن اگه اقا هم بخواهی تو اینستا اقای خلیلی تعریفش شنیدم ولی این دو خانم از نزدیک میشناسم و پسرم با یکیشون کلاس داره راضیم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خانم فروزنده در کلینیک کیلن هستن و یک گفتار درمان دیگه هم هست اونم کارش خوبه الان شماره اش میدم خانم ...

ممنونم اتفاقا ساکن جنت آباد هستم چقدر نزدیک و عالیه.خیلی لطف کردین حتما میبرمش

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه
ممنونم اتفاقا ساکن جنت آباد هستم چقدر نزدیک و عالیه.خیلی لطف کردین حتما میبرمش

خواهش میکنم عزیزم 

سلام دوستان

من پسرم ۴ سال و سه ماهش هست و از یک سالگی متوجه شدم تو صحبت مشکل داره و از دو سالگی بردم زیر نظر گفتار درمان ولی اونا فقط رو من کار میکردن و با اینکه میدونستن تمام ‌کارهایی که باید براش انجام میدادم انجام دادم و منم بعد از سه جلسه کنسل میکردم اون کلاس رو

خدا با ماست 

تا اینکه سال ۹۸ از آذر بردم یه گفتار درمانی دیگه که خیلی بهتر از جای دیگه روش وقت میزاشتن ولی متاسفانه به دلیل کرونا کلاس ها بهمن کنسل شد و چون خودمم باردار شده بودم دیگه نبردمش و حتی دیگه اداره هم نمیرفتم تا الان که هنوزم باردارم ولی تو این ۶ ماه که کنارش بودم خیلی بهتر شده و دایره لغاتش خیلی خیلی بیشتر شده ولی من خیلی ناراحتم 

خدا با ماست 

کوتاهی در حقش اصلا نکردم و تمام تلاشم رو کردم تا به حال

شوهرم و تمام عموهاش ۵ سال به بالا شروع به صحبت کردن و میگن ارثی هست ولی نباید بی خیال بود و باید پیگیر بود همچنان

و الان سوال من اینه با توجه به اوضاع کرونا و بارداری من آیا شما دوستان فایل یا برنامه ای دارین که من بتونم بقیه راه رو تا قبل از بهتر شدن اوضاع کرونا تو خونه با پسرم کار کنم ؟

خدا با ماست 

آیا تغذیه هم میتونه به رشد گفتاری پسرم کمک کنه و چی استفاده کنم؟

برای آب میگه آپ

مامان دوستت دارم = مامان تو دوست منی

فرار کردن= فاها کنیم

ببخشید = بخشید

میترسم = تَسَم

و .... 

ولی واضح صحبت نمیکنه

لطفا کمکم کنید دوستان

خدا با ماست 
آیا تغذیه هم میتونه به رشد گفتاری پسرم کمک کنه و چی استفاده کنم؟ برای آب میگه آپ مامان دوستت دارم ...

عزیز جان من خودم نمیتونم به شما کمکی بکنم.انشاالله همین مرکزی که دوستمون گفتن میخوام ببرم پسرمو،نگرانی شمارو به عنوان یه مادر درک میکنم،امیدوارم به زودی مشکلتون حل بشه

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه