2821
2789
عنوان

آخه دلم داره میلرزه از ترس😭

387 بازدید | 42 پست

شوهرم گوشیش زنگ میخوره وقتی جواب میده اون طرف دیگه ج نمیده الان چند باره داره تکرار میشه با شماره های مختلف

هربارم من زنگ میزنم شماره هامو جواب نمیده،شماره مامان و بابا و....هم جواب نمیده

دارم میترسم من نمیتونم با خیانت کنار بیام از طرفی چندروزه از دلشوره دارم میمیرم

اینم بگم که شوهرم خیلی ریلکس میگه این حتما اشتباه گرفته و دیگه خودشم بهش نمیزنگه

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

دلم برا خودم میسوزه فک میکنم خیلی ساده و اسکولم کمکم کنین

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

با  تلفن  منزل یه غریبه  زنگ  بزن  بهش  بگو  بدلیل  مزاحمت ا ...

میگم اصلا جواب نمیده

بگو پس بلاکش کنه دفعه بعدیش زنگ خورد دیگه خودت بهتر میدونی چکار کنی...

شمارش یکی نیست هربار با خط های مختلف

شاید هزار تا شماره ناشناس ب گوشی شوهرم زنگ میزنه ولی هرگز درصدی بهش شک نمیکنم. چرا اینقد خودتونو درگیر این قضیه کردین اخه. البته شوهرم فقط شماره من تو گوشیش ذخیره است ولی از اول اینجور بودم هرگز نمیگفتم بهش این کیه اون کیه. همه هم مردن بهش زنگ میزنن گاهی ج میده گاهیهم ک خوابه ج نمیده کاری نداره دیگه

خیانت ک ن ولی من فکرم رفت سمت قتل و اینا

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
شاید هزار تا شماره ناشناس ب گوشی شوهرم زنگ میزنه ولی هرگز درصدی بهش شک نمیکنم. چرا اینقد خودتونو درگ ...

خب آبجی گلم مشکل من اینجاس که نمیدونم طرف زنه یا مرد فقط زنگ میزنه قطع میکنه

یعنی چی

یادت باشه همیشه زن حاضره شوهرش نقشه قتل یکیو بکشه اما خیانت نکنه😂

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792