2777
2789

من ۴ساله گواهینامه دارم اوایل خوب رانندگی میکردم اما بعد از زایمانم خیلیییی یهویی از رانندگی ترسیدم و الان ۳ساله رانندگی نمیکنم ولی الان باز میخام شروع کنم

میدونم با یکم تمرین ترسم میریزه ولی مشکلم اینه ک کسی دور و برم نیست ک وقت ازاد داشته باشه و بتونه با من بیاد تا تمرین کنم و خودمم هرچی خاستم خودمو راضی کنم ک تنها برم نتونستم و ترسم بهم غلبه کرد

الان تصمیم گرفتم برم اموزشگاه و چند جلسه اموزش شهری با مربی و ماشین اموزشگاه بردارم تا ترسم بریزه و دوباره بتونم رانندگی کنم

بنظرتون خوبه؟؟؟؟؟؟کسی تجربه ای داشته؟؟؟؟؟؟

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من رانندگیو خیلی دوس دارم اوایل میترسیدم ی کم ولی دو بار ک پشت فرمون نشستم ترسم ریخت

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
با  مربی  خانم بردار  آقایون  اصلا  خوب نیستن

اره کلا با خانوما راحت ترم

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

من ده سال گواهینامه دارم اوایل ماشین اینو اون میکرفتم ک یادم نره داداشم ماشین نمیداد..بعد ک ازدواج کردم دیگه حس رانندکی پرید چند شبه میشینم پشت فرمون اما اصلا حوصله رانندگی ندارم میزنم کنار ب شوهرم میگم بیا خودت بشین..سه جلسه هم بری کافیه چون همه چیز یادت میاد..فقط واسه حرکت مشکلی نداشته باشه بقیه چیزا حله

شادی چیزی نیست؛جز داشتن سلامت تن و یک حافظه ضعیف..
عالیه برو. موفق باشی ❤️❤️❤️

مرسی عزیزم❤

منمم اوایل میترسیدم. بعد اروم اروم جرعتم بیشتر شد خودمو خیلی دست بالا گرفتم طوری که رانندگی شوهرمو قبول نداشتم هرچی ازم ایراد میگرفت بهم برمیخورد تا یه روز دور ازجون همه یه ماشین بهم خورد سپر جلو ماشین  کامل پرید وسه چهارمیلیون خرجش کردیم مقصر هم من بودم بیمه بودیم وخسارت اون ماشین بامابود خیلی ضایع شدم ولی شوهرم بنده خدا به روم نیوورد. دوباره تشویقم کرد به رانندگی. الانم خداراشکر قانون وبیشتر رعایت میکنم ودوباره دارم راه میفتم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
منمم اوایل میترسیدم. بعد اروم اروم جرعتم بیشتر شد خودمو خیلی دست بالا گرفتم طوری که رانندگی شوهرمو ق ...

بله تصادف یه اتفاقه و واسه همه میوفتع زن و مرد هم فرقی نداره

دخترعمه من الان رانندگیش خیلی خوبه ولی هرررررر مدل تصادفی که بگین داشته 

حتی توی شهر یه بار ماشین رو چپ کرد طوری ک ماشین قشنگ ۱۸۰ درجه چرخید و روی سقفش افتاد زمین

تو جوب انداخته ماشینو،با عابر پیاده،دوجرخه سوار،ماشین و.... خلاصه هرچی بگی تصادف کرده ولی اصلااا از رو نرفت و همچنان ادامه داد و الانم داره از طریق همین رانتدگی پول در میاره