2777
2789
عنوان

مامانای نینی7ماهه غذا چی میدین

73 بازدید | 12 پست

کمکککککک خواهششش  توروخدا اعصابم داغون شده نمیدونم چی بدمش 

شماها چندکیلیو و دور سر الانش چنده

من دور سرش 41 خیلی نگرانم

هرچیم میدم همش دلش درد میگیره یکی نوته بود کدوسبز میده بچه8ماهه اخه سردی نمیکنه

یکی نوشته بوذ لوبیا سبز اخه باد داره ک شماها بگین دارم دیونه میشم کمککککککک

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

فرنی بهش بده فقط هنوز خیلی کوچیکه.سرلاک هم میتونی بدی فقط رفتی بگیری بگو هفت ماهشه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کته درست کن توش سیب زمینی خورد کن با پیاز خیلییی نرم درست کن بده بخدره پوره سیب زمینی زرده تخم مرغ انواع سوپها اب قلم پای مرغ  اینا خیلی مفیدن،اکه وضع مالیتون خوبه گوشت بذلر توشیشه بذار بپزه ابشو بده بهش یکمم گوشتش که ژله ای و نرمه بده بهش اشکال نداره ولی خیلی کم بده

پس منم ۷ ماه و ۱۵ روزشه دور سرش و اینت رو نگرفتم فک نمیکردم خیلی مهم باشه

توروخدا بگو چیا میدیش من ک دارم دیونه میشم

صبح از 5صب بیداره تو کی بیدار میشه

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
توروخدا بگو چیا میدیش من ک دارم دیونه میشم صبح از 5صب بیداره تو کی بیدار میشه

شبا یکم قبل خوابش سیرش کنی خوب میخوابه،سویق بده بهش بیسکوییت با پوره خرما و شیر و یکمم خانه بده بهش جوپرک دوسر با خرما پوره کن بده بخوره،یادت بلشه غذاهاشو له کنی خیلی میکسو پوره نکن بعدا دردسر بشه برات

کته درست کن توش سیب زمینی خورد کن با پیاز خیلییی نرم درست کن بده بخدره پوره سیب زمینی زرده تخم مرغ ا ...

سیبزمینی اشکال نداره

اخه قندم دم مرزه بابمم قند دارن میترسم بهش بدم بعدم خیلییی سرده باد میگیره تو دلش ک

تخم مرغ زردش الان باید بدم؟ چقد؟ 

پیاز بکنم تو برنجش واقعا؟ اشکال نداره

توروخدا بگو چیا میدیش من ک دارم دیونه میشم صبح از 5صب بیداره تو کی بیدار میشه

از ۸ بیداره😂بهش لعاب برنج، فرنی، گاهی اوقات موز له میکنم ک از دهنش میریزه بیرون یا دهنشو میبنده، بیسکویت مادر، یه بار پوره سیب دادم ک نخورد تخم مرغ ابپز زردشو میگن بدین ک من ندادم هنوز

سوپم چندبار درست کردم اونم نخورد

پس منم ۷ ماه و ۱۵ روزشه دور سرش و اینت رو نگرفتم فک نمیکردم خیلی مهم باشه

چند کیلویه نی نیت؟ 

دور سرشو بگیر توروخدا بگو بهم

از ۸ بیداره😂بهش لعاب برنج، فرنی، گاهی اوقات موز له میکنم ک از دهنش میریزه بیرون یا دهنشو میبنده، بی ...

یعنی الان سوپ گوشتش نمیدی؟ 

ناراحت نیستی ک نمیخوره؟ من میخوام خاک بریزم رو خودم اینقد اعصابم داغونه

شب کی مییخوابه؟ 

سیبزمینی اشکال نداره اخه قندم دم مرزه بابمم قند دارن میترسم بهش بدم بعدم خیلییی سرده باد میگیره تو ...

بجه میخوره تو که نمیخوری،اگه از قند بچت نیترسی ازمایش بگیر ازش.هرروز نده که اینهنه چیز گفتم هی یکیشو بده بهش،زرده تخم مرغم یه دونه با یه کوچولو کره نرم کن یا شیر بده بهش تا هرچقدشو خورد خورد،واسه کته هم یه پیاز کوچولو موچولو

یعنی الان سوپ گوشتش نمیدی؟  ناراحت نیستی ک نمیخوره؟ من میخوام خاک بریزم رو خودم اینقد اعصابم د ...

شب ساعت ۱ یا ۲ نه نمیدم، نمیخوره دیگه، گوشت گوسفند تو شیشه بجوشون