2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفلاکس که داره.الان چیکار کنم.دارم دق میکنم از غصه

ببرش دکترش اگر دارو میخوره دوز داروها رو تغییر بده.شاید هم کمکی رو براش شروع کنه. باید دید چه تصمیمی می گیره با توجه به شرایط بچه

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
ببرش دکترش اگر دارو میخوره دوز داروها رو تغییر بده.شاید هم کمکی رو براش شروع کنه. باید دید چه تصمیمی ...

بردمش صبح دکتر.این دکتر انقد دستش خوبه که خیلی وقتا بدون دارو برمیگردم از پیشش اما بچه خوب میشه‌.گف هیچ مشکلی نداره.تا دو هفته بد شیر خورد باز بیارش.الان بهتر شده

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی

سلام بچتون بهتر شد؟ دختر من از ۱۵روزگی شیرو به زور میخوره از غصه دارم اب میشم چیکار کنم رفلاکس پنهانم داره نه شیشه رو میگیره نه سینمو 

امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍
سلام بچتون بهتر شد؟ دختر من از ۱۵روزگی شیرو به زور میخوره از غصه دارم اب میشم چیکار کنم رفلاکس پنهان ...

اره بهتر شد.دارو میخوره دخترتون؟

سلام بچتون بهتر شد؟ دختر من از ۱۵روزگی شیرو به زور میخوره از غصه دارم اب میشم چیکار کنم رفلاکس پنهان ...

رفلاکس خیلی سخته.دختر منم داره.اوایل پنهان بود بدتر بود.الان فقط کامل بالا میاره.

من دخترم بعد سه ماهگی بد شیر میخورد.خواب الودش میکنم و شیر میدم تو خواب میخوره.اهنگ میزارم.با ی اهنگ ملایم و ی جای ثابت  بهش شیر میدم.حواسش ب اهنگ پرت میشه میخوره.پستونک تنها وسیله ای بود ک خیلی کمکم کرد.خیلی بد میخابید با پستونک ب ارامش رسید

اره بهتر شد.دارو میخوره دخترتون؟

نگسیوم بهش میدم یه دوره هم امپرازول بخدا دارم دق میکنم دارم داغون میشم تورخدا کمکم کن اینقد گریه کردم سرم داره میترکه هیچجوره شیر نمیخوره من چیکار کنم خدایا به اخرشرسیدم نمی دونم درکم میکنی یا نه ولی بخدا دیگه راهی نمونده برام 

امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍
رفلاکس خیلی سخته.دختر منم داره.اوایل پنهان بود بدتر بود.الان فقط کامل بالا میاره. من دخترم بعد سه م ...

مال دخترمم نمی دونم رفلاکسه چیه اگه رفلاکسه پس چرا خثب نمیشه با دارو دخترمن الان سه ماه و نیمشه از ۱۵روزگی اینطوره دیگه نایی برام نمونده 

مال دخترمم نمی دونم رفلاکسه چیه اگه رفلاکسه پس چرا خثب نمیشه با دارو دخترمن الان سه ماه و نیمشه از ۱ ...

کاملا درکت میکنم.رفلاکس درمان نمیشه.این دارو ها فقط اسید معده رو کم میکنه.

نگسیوم بهش میدم یه دوره هم امپرازول بخدا دارم دق میکنم دارم داغون میشم تورخدا کمکم کن اینقد گریه کرد ...

اکل سعی کن خودت ارامش داشته باشی.استرس باعث ترشح کورتیزول میشه و این وارد شیر میشه و به بچه هم منتقل میشه.من دخترم خواب الود میکنم تو خواب میخوره یا با اهنگ.ی جای ثابت بهش شیر بده که اروم باشه.تو این سن شیطون میشن حواسشون پرت اطراف میشه.من گاهی با قاشق میدم.اگه حوصلشو نداشته باشم میدوشم و شوهرم با قاشق بهش میده.برا اینکه راحت بخوابه پستونک میدم و دستاشو حالت قنداق میبندم که با رفلاکس از خواب نپره.البته الان خوابش خوب شده.ی ماه خیلی بدخواب بود من تا ۷ صبح گاهی بیدار بودم.

مال دخترمم نمی دونم رفلاکسه چیه اگه رفلاکسه پس چرا خثب نمیشه با دارو دخترمن الان سه ماه و نیمشه از ۱ ...

من پریروز بردم دکتر گف نکسیوم عوارض داره کاش نمیدادی به بچه.گفتم چاره نداشتم.من گاهی تمام کارامو تعطیل میکنم و فقط ب بچه میرسم.گاهی برا ی شیر دادن یک ساعت درگیرم اما تحمل میکنم.دکتر پریروز گف اینکه وزنش خوبه چرا نگران شیر خوردنشی.تو دلم گفتم از دل من خبر نداری که با چه زجری بهش شیر میدم.

ی وقتایی بچه رو بده شوهرت و خودت استراحت کن تا انرژی بگیری.

من میگرن دارم.ی وقتایی دیگه واقعا کم میارم.بچه رو میدم شوهرم.ی بار که ی هفته خواب نداشتم.شوهرم گف ی شب بدون شیر طوریش نمیشه.۱۲ شب سیرش کردم و رفتم تا ۸ صبح تنها تو اتاق خابیدم.باباش تا صبح بهش رسید.من جون گرفتم با اون خواب

من پریروز بردم دکتر گف نکسیوم عوارض داره کاش نمیدادی به بچه.گفتم چاره نداشتم.من گاهی تمام کارامو تعط ...

خوبه شوهرتون همراهیتون میکنه شوهر من مادرش سرطان داره همش تو رفت و امده میبره دکتر و شیمب درمانی اونم وقت نداره خودم دست تنها پلاکت خونم اومده۱۲۰هزار اصلا جون ندارم بخدا به زور میگیرمش  دختر من دو ساعتم میگیره تا یکم‌شیر بخوره 

من پریروز بردم دکتر گف نکسیوم عوارض داره کاش نمیدادی به بچه.گفتم چاره نداشتم.من گاهی تمام کارامو تعط ...

پس الان چه دارویی میدین؟ من نکسیوم میذم بدترم شده برعکس اینکه خوب بشه الانم گرسنه خوابید دارم دق میکنم تورخدا بگو چیکارر کنم