2777
2789
عنوان

دخترم بعد واکسن چهار ماهگی شیر نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 7340 بازدید | 22 پست
پس الان چه دارویی میدین؟ من نکسیوم میذم بدترم شده برعکس اینکه خوب بشه الانم گرسنه خوابید دارم دق میک ...

دیگه دارو نمیدم.همچنان زیاد بالا میاره اما وزن گیریش خوبه.کدوم شهرید؟

بلخشید اینو میگم اما هیچ بچه ای با رفلاکس بلایی سرش نیومده زبونم لال.

پس اول سعی کن خودت اروم باشی.وقتایی که نمیخوره با قاشق یا سرنگ بده بخوره.سخت هست اما چاره ای نیست.اینجور حرص خوردن شیرتو خشک میکنه.دختر من اوایل ولع شیر داشت میخورد برمیگردوند.همش دوس داشت زیر سینه باشه.پستونک بهش دادم.اما شما پستونک نده چون تمایل به شیر نداره پستونک بدترش میکنه

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی
پس الان چه دارویی میدین؟ من نکسیوم میذم بدترم شده برعکس اینکه خوب بشه الانم گرسنه خوابید دارم دق میک ...

دیگه دارو نمیدم.همچنان زیاد بالا میاره اما وزن گیریش خوبه.کدوم شهرید؟

بلخشید اینو میگم اما هیچ بچه ای با رفلاکس بلایی سرش نیومده زبونم لال.

پس اول سعی کن خودت اروم باشی.وقتایی که نمیخوره با قاشق یا سرنگ بده بخوره.سخت هست اما چاره ای نیست.اینجور حرص خوردن شیرتو خشک میکنه.دختر من اوایل ولع شیر داشت میخورد برمیگردوند.همش دوس داشت زیر سینه باشه.پستونک بهش دادم.اما شما پستونک نده چون تمایل به شیر نداره پستونک بدترش میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه دارو نمیدم.همچنان زیاد بالا میاره اما وزن گیریش خوبه.کدوم شهرید؟ بلخشید اینو میگم اما هیچ بچه ...

من اذربایجان غربیم اخه ادم دست خودش نیست وقتی گشنس دستشو میخوره و شیر نمیخوره 

امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍
دیگه دارو نمیدم.همچنان زیاد بالا میاره اما وزن گیریش خوبه.کدوم شهرید؟ بلخشید اینو میگم اما هیچ بچه ...

شما بچتون چن ماهشه الان و چن کیلویه

امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍
من اذربایجان غربیم اخه ادم دست خودش نیست وقتی گشنس دستشو میخوره و شیر نمیخوره 

روش شیردهیتو عوض کن.دختر منم دستشو میخورد.بغلش میکروم لباسمو میخورد.الان کمتر شده.سرگرم چیزای دیگه باسه نمیخوره.الانم حسابی شیطون شده.در کسری از ثانیه غلت میزنه نمیتونه برگرده جیغ میزنه

۴ ماه و ۵ روز.۷ کیلو و نیم

خداروشکر وزنش خوبه که انشالله بهترم بشه 

روش شیردهیتو عوض کن.دختر منم دستشو میخورد.بغلش میکروم لباسمو میخورد.الان کمتر شده.سرگرم چیزای دیگه ب ...

چطوری عوض کنم روش شیردهیمو؟ دختر شما م فقط تو خواب میخوره؟ دختر من بیدار اصلا نمیگیره مجبور میشم با سرنگ بهش بدم شیرو