2777
2789
عنوان

بلا های نازل شده سر جلسه امتحان!!😐🤦‍♀️🤣😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدبانوی کی بودی تووو🤣🤣🤣  گذاشتی دم بکشه اصن ؟؟🤦‍♀️🤣

اره رو بخاری برقی گذاشتمش😕

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اوه اوه خیلی بده  گزینه ها رو جابجا نزدی تا حالا؟؟؟🤦‍♀️

چرا بابا خیلی شده😐😐😐😐.یا مثلا لحظه های آخر جواب صحیح دادم با گزیته غلط عوضش میکنم ...اصلا نباید شک کرد همون اولی اکثر مواقع درسته۰🤣😂

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘

من دبیرستان امتحان ریاضی داشتم نهایی بود امتحان تا برگه رو گذاشتن جلوم خون دماغ شدم از استرس مدیر اومد بردم بیرون حالا مگه خون بند میومد با یه عالمه دسمال جلو دماغم رفتم نشستم سر جلسه امتحان سرم گیج میرفت خدا خیرش بده مراقبمون اومد همه سوالارو بهم گفت😎

اهااا یه بارم یکی پیشم نشسته بود سرما خورده بود هییییی فین فین میکرد دماغشو میکشید بالا !!!😑😑😑 ی ...

فقط دیدی اونایی که میگن هیچی نخوندیم و بهت تقلب نمیرسونن و تهش  میشن ۱۹ و نیم😐😐😐😐

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘
بعنی اون لحظه ادم دوست داره موهاشو بکنه 😑😂😭😭

😁😁😁😉😊😊