2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تند تند عوض میکنم اوایل پری خونریزیم زیاده مشبک میزارم

مشبک به این خاطر که خون رو جذب خودش میکنه و به اصطلاح از نشت جلوگیری میکنه در ظاهر شاید خوب باشه....ولی وقتی خون رو داخلش نگه میداره قشنگ منبع عفونته...برای رشد باکتری دوتا چیز لازمه غذا که خوب غنی ترین غذاس براش و تاریکی که خب اون ناحیه هم که تاریکه......پنبه ای ها خون رو جذب نمیکنن به خودشون فقط از نشت جلوگیری میکنه 

درد داری ؟شکم یاکمر وحشتناک

قبل از پریود آره ولی دوران پریود روزای اولش..کاش دل درد داشته باشم چیزی که خیلی اذیتم می کنه فوق العاده بیش ازحد ممکن عصبی میشم تواین دوران عصبی و بی اشتها.. اصلا انقدرعصبی میشم وافسرده اگه تواین دوران مشکلی برام پیش بیادفکرخودکشی میزنه به سرم

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
قبل از پریود آره ولی دوران پریود روزای اولش..کاش دل درد داشته باشم چیزی که خیلی اذیتم می کنه فوق الع ...

اوا پیادروی بن خاهر همین فقط راه چارته من خودم برام خوبه عالیه اصن راسی متحلین؟

سرداردلها
اوا پیادروی بن خاهر همین فقط راه چارته من خودم برام خوبه عالیه اصن راسی متحلین؟

آره پیاده روی میرم..نه عزیزم

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
خودت چی میزاری عزیزم راضی هستی

من همیشه پنبه ای استفاده میکنم تقریبا با همه برندا سازگاری دارم بیشتر مای لیدی، راضیم... درسته مصرفت میره بالا نسبت به مشبک ولی خب بهداشتی تره

اخه پنبه ای که میذاری همیشه روش خونه چون جذب نمیکنه و تو خواهی و نخواهی مجبوری عوض کنی....ولی مشیک چون جذب میکنه ظاهرش کم خون تره و دیر تر عوضش میکنی.

من نظرم اینه😊😊

خوبه پس اها بسلامتی ایشالا زودی متحل بشی

فدات گلم دعاکن به عشقم برسم😢