saaraa77 مدیر عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 77 عنوان کیا به نوار بهداشتی حساسیت دارن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 3171 بازدید | 54 پست سلام کیا به نوار بهداشتی حساسیت دارن اگه راه حلی براش پیدا کردن بیان بگن 1399/05/26 | 01:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mozhdeh77 عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 1408 خاستکاریت بیاد میتونم دعاکت کنن وگرنه نه از روز اول خواستگارمبوده فقط موانع سرراهمونه بهت وفادارم عشق زندگیم❤️ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
اناستازیاجوون عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1102 از روز اول خواستگارمبوده فقط موانع سرراهمونه ایشالا عاشورا بکنم از اول محرم ب مدت ۴۰روز نیت کن اکه ب صلاحت بود ک میشه ک نشد ک نبوده گله ای نکن ب درگاه خدا من کردم نتیجه داد سرداردلها
mozhdeh77 عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 1408 ایشالا عاشورا بکنم از اول محرم ب مدت ۴۰روز نیت کن اکه ب صلاحت بود ک میشه ک نشد ک نبوده گله ای نکن ب ... چهله امام حسین رو چجوری گرفتی گلم آدابش رو بهم میگی؟ بهت وفادارم عشق زندگیم❤️ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
اناستازیاجوون عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1102 چهله امام حسین رو چجوری گرفتی گلم آدابش رو بهم میگی؟ هیچی ۴۰روز فقط زیارت عاشورا هرشب بعد نمازم خوندم یاظهرا ۴۰ نشده خاستم رسیدم خودم درعجب بودم سرداردلها
mozhdeh77 عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 1408 هیچی ۴۰روز فقط زیارت عاشورا هرشب بعد نمازم خوندم یاظهرا ۴۰ نشده خاستم رسیدم خودم درعجب بودم ایجانم خداروشکر بهت وفادارم عشق زندگیم❤️ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
اناستازیاجوون عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1102 ایجانم خداروشکر من ۲سال خوندما خب اونی ک میخاسم نشد ناشی بود ومن بی تجربه خداخودش میدونه چی برا بنده اش رقم بزنه تاکه ی ادم مومن باخدا اورد برام😁ایشالاقسمت خودت بشه سرداردلها
mozhdeh77 عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 1408 من ۲سال خوندما خب اونی ک میخاسم نشد ناشی بود ومن بی تجربه خداخودش میدونه چی برا بنده اش رقم بزنه تاک ... خدارو شکر به خواستت رسیدی بادل پاکت براماهم دعاکن❣️ بهت وفادارم عشق زندگیم❤️ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
اناستازیاجوون عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1102 خدارو شکر به خواستت رسیدی بادل پاکت براماهم دعاکن❣️ ایشالا شرط اول باخدابودن و عمل ب خاسته های خداس ایشالا بحق علی ناامید نشی سرداردلها
mozhdeh77 عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 1408 ایشالا شرط اول باخدابودن و عمل ب خاسته های خداس ایشالا بحق علی ناامید نشی الهی من به فدات خیرببینی بهت وفادارم عشق زندگیم❤️ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
mosavimahdie عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 1482 سلام رفقا من نوار بهداشتی رو از شب جمعه می خرم ، هم تنوع بالایی دارن هم اکسپرس و محرمانه به سرتاسر کشور می فرستهلینکش میذارم شاید بدردتون خوردhttps://www.shabjome.com/product-category/بهداشتی-بانوان/نوار-بهداشتی/