2777
2789
خاستکاریت بیاد میتونم دعاکت کنن وگرنه نه

از روز اول خواستگارم‌بوده فقط موانع سرراهمونه

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا عاشورا بکنم از اول محرم ب مدت ۴۰روز نیت کن اکه ب صلاحت بود ک میشه ک نشد ک نبوده گله ای نکن ب ...

چهله امام حسین رو چجوری گرفتی گلم آدابش رو بهم میگی؟

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
هیچی ۴۰روز فقط زیارت عاشورا هرشب بعد نمازم خوندم یاظهرا ۴۰ نشده خاستم رسیدم خودم درعجب بودم

ایجانم خداروشکر

من ۲سال خوندما خب اونی ک میخاسم نشد ناشی بود ومن بی تجربه خداخودش میدونه چی برا بنده اش رقم بزنه تاک ...

خدارو شکر به خواستت رسیدی بادل پاکت براماهم دعاکن⁦❣️⁩

ایشالا شرط اول باخدابودن و عمل ب خاسته های خداس ایشالا بحق علی ناامید نشی

الهی من به فدات خیرببینی

سلام رفقا من نوار بهداشتی رو از شب جمعه می خرم ، هم تنوع بالایی دارن هم اکسپرس و محرمانه به سرتاسر کشور می فرسته

لینکش میذارم شاید بدردتون خورد

https://www.shabjome.com/product-category/بهداشتی-بانوان/نوار-بهداشتی/