2777
2789
عنوان

بیماری پوستی ویتیلیگو

9629 بازدید | 72 پست

دوستان عزیزی ک‌با ویتیلیگو و درمان های وقت گیر و هزینه بر، سروکار دارید اگردوس داشتید بیاید راجع بهش صحبت کنیم ک آیا امیدی به درمان قطعیش هست یا نه؟

عزیزان من خودم ۲۳ساله ویتیلیگو دارم و خواستم بدونید تاپیک برای کنجکاوی یا آزار روحیه دیگران نزدم.صرفا برای دادن اطلاعاتی ک‌شاید برای بقیه خیلی مهم باشه و ازش بی خبر باشن

طی چن سال همه بدنتونو گرف؟؟

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طی چن سال همه بدنتونو گرف؟؟

همه بدنم ک لک نشده ولی هفته پیش یه دکتر جدید پیدا کردم ک گفتن به ۵۰ درصد رسیدین.و الان یه پماد بهم دادن ک روزی دوبار استفاده کنم تا پوست بدنم یک دست بشه.اگر خدا کمک کنه حداقل باید کمتر از یک سال جواب بگیرم

همه بدنم ک لک نشده ولی هفته پیش یه دکتر جدید پیدا کردم ک گفتن به ۵۰ درصد رسیدین.و الان یه پماد بهم د ...

چون گفتین ۲۳ساله دارم گفتم شاید پرشده باشه اخه مامان من ۴_۵ساله گرفته الان فک کنم ۳۰_۴۰درصدی از بدنش باشه پیشرفتش خیلی زیاده چقد بیماری سختیه خدا صبر بده

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
چون گفتین ۲۳ساله دارم گفتم شاید پرشده باشه اخه مامان من ۴_۵ساله گرفته الان فک کنم ۳۰_۴۰درصدی از بدنش ...

آره عزیزم درمانش واقعا صبر زیادی میخاد.مکانیسم هر بدن متفاوته ک چقدر میتونه پیشرفت کرده باشه.خدا شاهده من تمام دکترای نامی شیراز رو رفتم ولی دریغ از کوچکترین روزنه امید برای درمانش هزینه هاش ک دیگه بماند 

آره عزیزم درمانش واقعا صبر زیادی میخاد.مکانیسم هر بدن متفاوته ک چقدر میتونه پیشرفت کرده باشه.خدا شاه ...

اره مامان منم کلی دکتر رف اما متاسفانه...

بدترینش اینه ک ادم اعتماد ب نفسشو از دست میده من مامانم خجالت میکشه دستشو از زیر چادرش بیاره بیرون هرچی هم بش میگم کسی ک عقل داشته باشه میفهمه دست خودت ک نبوده اما میگه ن من خجالت میکشم

خدا ان شاءالله همه مریضارو شفا بده

اگر مادرتون با یک دست شدن پوستشون مشکلی ندارن میتونن به یه دکتر خوب مراجعه کنن و ازشون مشاوره بگیرن ک آیا صلاح هست پوستشون سفیدیک دست بشه یا  با سفید شدن پوستشون دوباره روند رنگدانه سازی شروع نمیشه ک‌بخاد لک های غیر قابل برگشت بزنه

اره مامان منم کلی دکتر رف اما متاسفانه... بدترینش اینه ک ادم اعتماد ب نفسشو از دست میده من مامانم خ ...

دقیقا بدترین جنبش از دست دادن اعتماد دادن به نفست هست.من تو هیچ مجلسی نمیتونم لباس باز بپوشم چون واقعا نگاه های سنگین اطراف آزارم میده.شوهرم میگه گل بی عیب خداست چرا اینقد خودتو اذیت میکنی ولی دیگه خسته شدم باید خوب بشم چون ۶ساله ازدواج کردم و بخاطر داروهای مختلفی ک‌استفاده کردم نباید باردار میشدم‌.الام دیگه دلم بچه میخاد ولی تا تکلیف پوستم روشن نشه هیچ اقدامی نمیتوتم بکنم.دوستان عزیزم از صمیم قلبتون برای بهبودی من و امثال من دعا کنید راه دوری نمیره واقعا دیگه خسته شدم

دقیقا بدترین جنبش از دست دادن اعتماد دادن به نفست هست.من تو هیچ مجلسی نمیتونم لباس باز بپوشم چون واق ...

الهی خدا نظری کنه و همه رو شفا بده🙏

عزیزم 

ان شاءالله که هرچه زودتر خوب بشی

منم بیماری پوستی ماکولار دارم

جفت پاهام تا بالا و دستم از ارنج به پایین دچارش شده

مجردم میترسم یه موقع ازدواج کنم تو ذوق همسرم بزنه

🙏🏻💙برای منم دعا کن

میشه برای مستجاب شدن حاجتم یه صلوات بفرستید؟💙😔خدایا شکرت تاریخ 1399/9/9 به تموم آرزوهام میرسم💜
عزیزم  ان شاءالله که هرچه زودتر خوب بشی منم بیماری پوستی ماکولار دارم جفت پاهام تا بالا و دس ...

ممنون از محبتتون .دوست عزیزم ماکولار چطوریه اولین باره ک‌میشنوم ولی اگر ناراحت نمیشی و مایلی بهم بگو.دل ببند به خدا منم همیشه استرس داشتم‌ک‌مبادا برای رسیدن به عشق زندگیم دچار مشکل بشم‌و خدارو شکر شوهرم اصلا براش مهم نبود و الان هیچ مشکلی باهام نداره و جالب اینجاست ک‌تاحالا تو ای چندسال زندگی مشترکم خانواده شوهرم اصلا به روم نیاورن ک‌من‌همچین مشکلی دارم.جلوشون راحتم و لباسای باز میپوشم ولی اصلا فضول نیستن و سوال نمیکنن.منم برات آرزو میکنم ک‌ هر چه زودتر به شرایط مطلوب برای پوستت برسی چون هیچ چیز برای خدا غیر ممکن نیست خواهرعزیزم

ممنون از محبتتون .دوست عزیزم ماکولار چطوریه اولین باره ک‌میشنوم ولی اگر ناراحت نمیشی و مایلی بهم بگو ...

این چه حرفیه گلم چرا ناراحت بشم

یسال کل پاهام جوشای قرمز زد و من هی خاروندم بعد یه مدت جوشا رفت ولی  کم کم پوست شروع به تغییر رنگ کرد

رده رده شد

مثل این عکس از نت پیدا کردم 

این فکر کنم با فلش گرفته

اون رده های تیره برای من تیره تره تو عکس به قرمزی میزنه ولی واس من به قهوه ای میزنه

به مرورم داره بیشتر میشه

یچیزی تو بدن میزانش میره بالا که رسوب میکنه پوست اینشکلی میشه

خلاصه که من خیلی غصه میخورم بابتش

چون از ۱۴ سالگی شروع شد دکترم که میرم فقط کرم میده و تاثیر انچنانی نداره

ان شاءالله که روز به روز شما و همسرت کنار هم خوشبخت تر بشیدو همیشه تنتون سلامت و دلتون شاد باشه گلکم

💚🙏🏻

میشه برای مستجاب شدن حاجتم یه صلوات بفرستید؟💙😔خدایا شکرت تاریخ 1399/9/9 به تموم آرزوهام میرسم💜