2777
2789
عنوان

تورو خدا تورو خدا بیاین😭😭😭😭

281 بازدید | 14 پست

توروخدا هرکدوم یه صلوات بفرستید که ان شاء الله همه مریضا شفا پیدا کنن دختر عموی منم24 سالشه دکترا گفتن سرطان سینه داری ولی هنوز معلوم نیست خوش خیمه یابدخیم فردا میره واسه آزمایشواینا 

یه دختر کوچولو داره تورو خدا واسش دعا کنید ازتون خواهش میکنم التماستون میکنم 

کوردم زمانم کوردیه من خلکی کوردستانم ❤️  کاربر قدیمی هستم       لیداااا بودم    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طفلی چند ماه ازشیر دادن دخترش میگذره میبینه هم درد داره هم عفونت ازش میاد دیگه میگن نباید بچتو هم شیر بدی😭😭

انشالا که خوش خیم هستش و زودی خوب میشه ،،ولی توروخدا بعد اینکه خوب شد بازم پیگیرش باشه دوباره یکهو نزنه بیرون از بدنش خاهر شوهرمنم خیلی جوون بود هنوز ازدواج نکرده بود س سال پیش گفتن سرطان سینه عملم کردن دکترا گفتن خطر رفع شده جای نگرانی نیست وچندجلسه پرتو درمانی انجام دادن ،،حالا بعد س سال یکهو باز سرطان عود کرد خاهر شوهر عزیزمو یکهو تمام بدنشو،گرفت به سه ماه نکشید هفته پیش فوت کرد خیلی سخته ،،توروخداتا زوده درمانشو جدی بگیره حتما

انشالا که خوش خیم هستش و زودی خوب میشه ،،ولی توروخدا بعد اینکه خوب شد بازم پیگیرش باشه دوباره یکهو ن ...

خدایاااا چقد سخته خدا رحمتش کنه عزیزم جوون بوده 

تورو خدا دعاکنید خوش خیم باشه ان شاء الله پیگیرش میشه

الهی بمیرم برای دخترش میدونم چه قدسخته همه ی این روزای شماروگذروندم ایشالابه حق خانوم فاطمه زهراسالمه وخوش خیم باشه بعدازاومدن جوابش توروخداخبربده

شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم
الهی بمیرم برای دخترش میدونم چه قدسخته همه ی این روزای شماروگذروندم ایشالابه حق خانوم فاطمه زهراسالم ...

عزیزم خیلی ممنونم ازت. والا گفتن بدخیمه ولی ان شاء الله باچند جلسه شیمی درمانیو دارو بهتر میشی دیگه توکل برخدا