2777
2789
عنوان

چطور بعضیا بچه هاشون اینطوریه؟

473 بازدید | 53 پست

ایشون یه خانم جوانه و مادر

دوتا بچه داره عین دست گل یعنی این بچه ها تا عاقلن از نوزادی هم خیلی خوب بودن ۲ ساله و ۴ ساله هستن بچه هاش

خودش میگه نه بارداری سختی داشته و نه زایمان بدی کلا خیلی از بچه داری راضیه 

الانم ارشدشو گرفته باشگاه میره کلاس میره و کوه نوردی و اینا 

میگه بازم بچه دوس دارم 

حالا سوال من اینه که بچه خوب و عاقل و راحت ژنتیکیه یا با تربیت اینجور بار میان

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت 

سوال منم هست

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

باور کن ارثیه

بچه های فامیل شوهرم همه شر و شیطون 

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هاش اصلا اذییت نمیکنن بد غذا نیستن باهم جورن و عاشق همن😍

اصلا تو مسافرتا اذییت و بهانه گیری نمیکنن حتی از کوچیکیشون

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت 
خب دوتا بچه فسقل رو کجا میذاره و میره 😁

پیش بابای بچه یا مادربزرگ

اینا اصلا آتیش نمیسوزنن