بگو خیلی دلتون میسوزه,هر چی میخرین دو تا بخرین,یکیشو هدیه کنین به من.والا
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهر من وقتی ناراحت تیپ و لباس یا کمبودی تو زندگیم باشه یا بهم میگه یا اون وسیله ولباس رو خودش برام تهیه میکنه بم میده این ها واقعا رفتارشون ازاردهنده س
من خواهرم با نامزدش رفته همه جهازشو خریده بهش گفتم یخچال سامسونگ میخریدی ایرانی نخر بهم میگه بتوچه چرا من هر کار میکنم ایراد میگیری مامانمو صدا میکنه میگه این چی میگه ولم نمیکنه تا عمر دارم فراموش نمیکنم منکه حرفی نزدم😔
خدایا ممنونم😍تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد
عزیزم دیگ 5سال کیف نخریدی از پول نداشتن نیست خودت همت نکردی وگرنه تو این 5سال میشد یه کیف ارزون تر ب ...
منم اخرینباری کیف خریدم۴یا شایدم۵سال پیش بود هم کیفام کهنه نبودن ک بخوام بخرم هم خرجای دیگه واجب تربودن برام..اگرخواهرم کیف میخرید ک اون یکی هنوز نو بود میداد ب من تو این مدت.