2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همیشه قبل پریودم چند روز لکه بینی داشتم.وقتی هم شر پسرم باردار بودم‌ چند روز لکه بینی داشتم منتظر بودم پریود بشم که دیدم لکه ها قطع شدن و پریود نشدم.دقیقا روزی که باید پریود میشدم آز دادم بتا رو ۵۲۷بود  

الان میخواستم همین تاپیک وبزنم منم دوروزمونده به موعدم امروزلکه قهوایی دیدم نوارگذاشتم خیلییییی گم خ ...

وای من دقیقا دو روز مونده ،این ماه خیلی امیدکار بودم لتروزکل خوردم اما لکه دیدم نا امید شدم😔

منم همیشه قبل پریودم چند روز لکه بینی داشتم.وقتی هم شر پسرم باردار بودم‌ چند روز لکه بینی داشتم منتظ ...

منم همیشه دو روز قبل پریودم لکه بینی داشتم ، یعنی میشه منم باردار باشم ای خدااااا

بسپار بخدا.عزیزم‌ برو پست های من‌بخون ببین با سوره مریم خیلی از بچه ها باردار شدن

من از همین نی نی سایت چله یادگرفتم برداشتم ، زیارت عاشورا نذر حضرت علی اصغر ،یس،حشر،حدیث کسا همه رو دارم باهم میخونم بلکه خدا نظر کنه... حتما سوره مریم هم میخونم ممنونم عزیزم