2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من مرکز مام پیش دکتر نصر میرم 

سلام دوستم، من شیرازی هستم و اینجا یکبار تخمک کشی کردم اما جنین بخاطر کیفیت کم تخمک تشکیل نشد. دیدم شما و خانم استارتر راجع ب این مرکز تو تهران پرسیدین من تو اینستا باهاش آشنا شدم، خواستم از هردوتون بپرسم چجوریه مرکز؟ آیا هزینه هاش خیلی بالاست؟ اگر من بخوام بیام اونجا ارزش داره یا همینجا درمانمو ادامه بدم، ممنون میشم هردوتون کمکم کنید

عزیزم در خدمتم

شما رفتین مرکز مام؟؟ راضی بودین؟ راستش من تو اینستا که میبینم حس میکنم فقط قر و فر الکیه، و فقط دارن خودشون و مرکزشون رو جوری جلوه میدن که انگار باسوادتر از جاهای دیگن، هرچند این فقط یه قضاوته😅😅الان من بخوام بیام از شهرستان باید خوب تحقیق کرده باشم تا اون مرکز رو بشناسم، وگرنه دکتر خودم تو شیراز خیلی معروف، و همچنین دکترای خوب دیگه و مرکز رویان و... هم هستن. نمیدونم چیکار کنم واقعا

شما رفتین مرکز مام؟؟ راضی بودین؟ راستش من تو اینستا که میبینم حس میکنم فقط قر و فر الکیه، و فقط دارن ...

عزیزم من رفتم مام دو هفته معطل شدم اما نتونستم با خود دکتر نصر ویزیت شم دکتر آمنه لاهوتی رو دیدم تو مرکز مام به سن و وضعیت خانما بیشتر اهمیت میدن من هنوز هیچ کاری نکردم اما دو باری که رفتم خیلی ها نتیجه گرفته بودن

عزیزم مشکلت چیه ؟

عزیزم من رفتم مام دو هفته معطل شدم اما نتونستم با خود دکتر نصر ویزیت شم دکتر آمنه لاهوتی رو دیدم تو ...

من 35 سالمه و اون سری گفتن تخمکات کیفیت نداشته، منظورتون اینه که تا سن خاصی رو بیشتر میپذیرن؟؟ فکر کنم برا اینه ک جوابدهیشون بهتر بشه و اسم دربیارن 🥺

من 35 سالمه و اون سری گفتن تخمکات کیفیت نداشته، منظورتون اینه که تا سن خاصی رو بیشتر میپذیرن؟؟ فکر ک ...

سن شما خوبه عزیزم من ۳۹ سالمه خودتو تقویت کن اوابوست بخر بخور برای کیفیت خیلی خوبه

سلام دوستم، من شیرازی هستم و اینجا یکبار تخمک کشی کردم اما جنین بخاطر کیفیت کم تخمک تشکیل نشد. دیدم ...

سلام عزیزم 

من که راضی بودم پنج و نیم پول تخمک کشی دادم و سه تومن هم هزینه فریز 

اذر ماه هم انتقال دارم انشالله 

جان به فدای انکه ناپیداست...
سلام عزیزم  من که راضی بودم پنج و نیم پول تخمک کشی دادم و سه تومن هم هزینه فریز  اذر ماه ...

ان شاالله عزیزم، شما چند سالتونه؟؟ وضعیت ذخیرت ن چطور بود؟؟ چند تا جنین دارین بسلامتی؟؟