2777
2789

سونو رفتم گفتن ۴هفته و۵روزته..فعلا جنین دیده نمیشه..ولی ساک بارداری هست واندازشم خوبه

دل تو دلم نیست نگرانم

بالارفتن سن هیچ تاثیری درشعور آدما نداره!نهایتاً یه بیشعور پیرمیشی که فکرمیکنی هرچیزی ک میگی بقیه بایدبخاطر سنت قبول کنن واحترام بذارن...    

طبیعیه هنو زوده

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
طبیعیه هنو زوده

خب طبق چیزی ک دکتر حساب کرد۶هفته میشدم 

بالارفتن سن هیچ تاثیری درشعور آدما نداره!نهایتاً یه بیشعور پیرمیشی که فکرمیکنی هرچیزی ک میگی بقیه بایدبخاطر سنت قبول کنن واحترام بذارن...    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب طبق چیزی ک دکتر حساب کرد۶هفته میشدم 

زوده عزیز هشت هفته برو هم قلب و هم خود جنین دیده میشه باز خوبه ساک رو دیده 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
 زوده عزیز هشت هفته برو هم قلب و هم خود جنین دیده میشه باز خوبه ساک رو دیده 

نمیدونم روز چندم لقاح بوده ک تازه ۵هفته ام😔

سونوی واژینال نوشته میترسم تشکیل نشه بیفتم تو دردسر😭😭

عزیزم اینقد عجله نکن اینشالا هشت هفته برو

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
عزیزم اینقد عجله نکن اینشالا هشت هفته برو

خیلی نگرانم..تورو خدا دعاکنید تشکیل بشه😭😭انقد بارداری پوچ زیادشده همش وحشت دارم

[QUOTE=150861936]نمیدونم روز چندم لقاح بوده ک تازه ۵هفته ام😔 سونوی واژینال نوشته میترسم تشکیل نشه بیفتم تو دردسر...[/QU

میشه عزیز نگران نباش منم چهار هفته رفتم سونو گفت اصلا حامله نیستی حتی ضخامت رحمم شش بود یعنی اصلا حامله نباید میشدم بعد دو هفته رفتم داخلی همه چی سر جاش بود 😊🤣

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
[QUOTE=150861936]نمیدونم روز چندم لقاح بوده ک تازه ۵هفته ام😔 سونوی واژینال نوشته میترسم تشکیل نشه ب ...

خداروشکر♥️😭

من تو ۴هفتگی هیچی ندید چه عجیب که واسه شمارو دیده استرس هم ندارم چون هرچیزی یه زمانی داره

اگه میدونستم ۴هفتمه نمیرفتم سونو...دکترگفت ۶هفته و۵روزته☹

بله به من گفتن دوهفته بعد رفتم گفتن شده نگران نباش وقت میخاد

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔