2777
2789
عنوان

حالم بده توروخدا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 160 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها خیلی دیدم چت با دوست دخترای قبلیشو ک خیلی هم اتفاقا قشنگ باهاشون حرف زده از عشق رویاییش گفته 

اما هربار می‌گفت نه خواستم کینه ازم نداشته باشند خاطره بد نمونه حلالم کرده باشم و ازین حرفا

✨🍃 فَوَقَعَ مَا وَقَعَ 🥀 💫

[QUOTE=150857319] به دختره گفته بیرونم اگه میخوای برسونمت دختره گفته بابام میاد دنبالم   [/QUO

اهاااا😯

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
بچه ها خیلی دیدم چت با دوست دخترای قبلیشو ک خیلی هم اتفاقا قشنگ باهاشون حرف زده از عشق رویاییش گفته& ...

فقط بگو عقد کردین؟؟ محرمین؟

میشه یدونه صلوات بفرستین واسه خوشبختیم؟⁦♥️⁩
دختره رو برسونه خونش فقطا خودش نمیره تو😂

ایش

خو درست توضیح بده خاهر من😑😕😂

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
خونه ی خود دختره  بد برداشت نشه فقط میخواد برسونتش

اهااااا

وای من ذهنم تا کجا ها ک نرفت😐😐😯

اسی یه سوال اگه دختره متاهله چرا باباش میره دنبالش پس شوهرش کدوم گوریه بعدم لحنشون خیلی سرده عجیب ...

دروغ میگه حتما دختره اونکاره بوده کی باهاش ازدواج میکنه

الان باهاش قرار گذاشته ساعت ده و نیم

✨🍃 فَوَقَعَ مَا وَقَعَ 🥀 💫