2777
2789
عنوان

حالم بده توروخدا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 160 پست
همیشه بهش گفتم من خط قرمزم دروغ و خیانته

همه اونجورن 

من خودم نمیزارم عشقم ب کس دیگ نگا کنه تا همین حد حساسم 

ی مدت فرصت بده 

دختر خاله من 4 سال با یکی بود پسره خیانت کرده بعد 4 سال  کثافت بوده پسره

دخترخالم تموم کرد بعد ی ماه با کسی اشنا شد ک الان روزی هزار بار خدارشکرو میکنه 

ی تو راهیم داره  میگ عشق واقعی همینه  ب خودت فرصت بده اون خدات نیس ی ادم کثافتی ک تو براش مهم نبودی در واقع نقشی تو زندگیش نداشی ب خودت بقبولون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها داروندارم بود، جونم ب نفساش بسته بود ... خودش ک میدونست چرا باهام این کارو کرد  

😐😐😐😐حیفه اونهمه لطافتی نیست که خدا تو وجودت گذاشته و تو میخوای خرج یه حیوونشون کنی.چرا ماها نمیفهمیم اونی که خیانت میکنه حیوونه و ارزش نداره نه ماها.چرا اول اعتماد به نفس خودمون رو میاریم پایین.با خودت همش تکرار کن کسی که بهم وفادار نباشه لیاقت منو نداشته.همون بهتر که از زندگیم بره.و یه نفس عمیق بکش بگو خدایا شکرت که هوام رو داری و قبل جدی شدن این رابطه بهم فهموندی راهم اشتباهه و ذات این آدم رو فهمیدم.همیشه همینطور هوام رو داشته باش.یه بوسم برا خدا بفرست🤗🤗🤗

خدای من...مردم شکر نعمت های تو را میکنن؛اما من،شکر بودنت را؛تو نعمت منی...😍😍😍عزیزان برا سلامتی امام زمان(عج) و خودتون و خودم و همه یه صلوات مهمونمون کن😘

تازه نماز شکر هم بخون و به جا ناراحت شدن خوشحال هم باش.مطمئن باش خدا بهترینا رو برات رقم میزنه.با خدا باش پادشاهی کن.تازه هرکی گفت چی شد بگو پسره حیوون لیاقتم رو نداشت.خودم پسش زدم.

خدای من...مردم شکر نعمت های تو را میکنن؛اما من،شکر بودنت را؛تو نعمت منی...😍😍😍عزیزان برا سلامتی امام زمان(عج) و خودتون و خودم و همه یه صلوات مهمونمون کن😘
نه فقط دوستیم ولی به شدت و دیوانه وار عاشقش بودم ... الان نمی‌دونم چیکار کنم با خودم

به قول دکتر هلاکویی تحمل عذاب تو رابطه خیلی سخت تر از تحمل تنهایی و غمی هس که از تموم شدنش بهتون دس میده

میشه یدونه صلوات بفرستین واسه خوشبختیم؟⁦♥️⁩

چیییشد؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بنظرم اسی باور نکرده و نمیخادم باور کنه خیانتشو

بهش زنگ زدم جواب نداد، ب تو دختره تو وات پیام دادم گفتم بهش بگو خیلی پستی

ب خودشم پیام دادم گفتم به فلانی(اسم دختره) سلام برسون، خداحافظ

✨🍃 فَوَقَعَ مَا وَقَعَ 🥀 💫
چیییشد؟

تموم شد ... دختره اول گفت نمیشناسم اشتباه گرفتی

بعد ک گفتم نترس کاریت ندارم گفت بخدا من کاریش نداشتم خودش پیام داد 

قسم خورد ک فقط منو رسونده، رابطتون به خاطر من خراب نکنین الان بلاکش میکنم من خودم شوهر دارم

گفتم بیخیال من دیگ نیستم راحت باش

✨🍃 فَوَقَعَ مَا وَقَعَ 🥀 💫
تموم شد ... دختره اول گفت نمیشناسم اشتباه گرفتی بعد ک گفتم نترس کاریت ندارم گفت بخدا من کاریش نداشت ...

👏👏👏👏👏👏آفرین دختر خوب.خوب کاری کردی.دختره هم که گفته فقط منو رسونده و فلان شاید هم خوده پسره یادش داده.درهر صورت مهم اینه که دست بردار از این کارا نیست.فقط حواست باشه که دیگه برنگردی به این رابطه حتی اگه خون گریه کرد.چون باز دوباره همین آش و همین کاسه.توبه گرگ مرگه.الان ضربه خوردی و داری مبارزه میکنی با احساست نذار دوباره تجربش کنی که بیشتر ضربه میخوری عزیزم.الانم خدا رو شکر کن.😍