2777
2789
عنوان

حالم بده توروخدا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 160 پست

فلکه برق کجاست؟😐

تهران؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریف کن

ما یکساله باهمیم، تو این یکسال اوایل چندبار دیدم پیام دادن با قبلیا گفت نه اون موقع چون هنوز ازت مطمئن نبودم فکر میکردم توهم مثل اونا میخوای بازیم بدی و بعد ولم کنی بری نمی‌خواستم همه رو از دست بدم

بعد هم چندین پیش اومد ک با سه نفرشون، دو سه بار هم با همین یکی ک الان اسکرین دادم پیام و زنگ داشته

✨🍃 فَوَقَعَ مَا وَقَعَ 🥀 💫
نه فقط دوستیم ولی به شدت و دیوانه وار عاشقش بودم ... الان نمی‌دونم چیکار کنم با خودم

عشق یه طرفه فایده نداره 

اونم درست نمیشه مطمئن باش

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
نه فقط دوستیم ولی به شدت و دیوانه وار عاشقش بودم ... الان نمی‌دونم چیکار کنم با خودم

درکت میکنم میدونم سخته الان خودمو جات میزارم نفسم بند میاد 

بنظرم ب خودش نگو همه حرفاشو ببین متنفر میشی 

رفنی شاتو بفرسو برو

آدما عوض نمیشن  اصلا فکر نکن میتونی درستش کنی

همین امشب هم تو وات بهم پیام داد همزمان با اون دختره

من هنوز لب تابو روشن نکرده بودم داشتم از عشق بی نهایتی بهش میگفتم چندتا عکسای یکسال پیشو فرستادم براش مرور بشه

تا بعد ک اینارو دیدم 😣

درکت میکنم میدونم سخته الان خودمو جات میزارم نفسم بند میاد  بنظرم ب خودش نگو همه حرفاشو ببین م ...

همیشه سریع ب روش میاوردم، البته نمیدونه ک واتشو دارم

اما الان دارم خودمو کنترل میکنم

نمیدونین چقدر سختمه، دلم داره از جایش کنده میشه

اما برخلاف همیشه یه قطره اشکی هم نریختم نمی‌خوام گریه کنم

عاقا من یه سوال فنی برام پیش اومد  واتس آپ رو نصب کردی رو لب تابت خو اون گزارش میره براش ها  

من ی بار اینکار کردم طرف رو گوشیش تو واتس آپ گزارش رفت براش که با یه اکانت دیگه آنلاینی  مواظب باش لو نری  

گرچه دیگه کار از کار گذشت با این وضعیت  

9/9/99بهترین روز زندیگم, یه معجزه تو زندگیم رخ داد...خدایاسپاسگزارم