2777
2789
عنوان

مهرماهیها

163 بازدید | 36 پست

میشه لطفا بگید چطور خصوصیاتی دارن چندتا خوب چندتا نامناسب و اذیت کننده. 

لطفا نیایید بگید این چیزا بیخودی وغیر واقعیه 😊🌹💟

یه سری موارد هست که واقعا در متولدین ماهای همسان شبیه هست. البته مرد  یا زن هر کدوم یه طوری هست یا مشترک.

میدونم تربیت  فرهنگ و ذات و خانواده و..... هم تاثیر داره در شخصیت یک نفر

خداروشکر در 9/9/99به لطف وکمک خدا و  نظر امام حسین ع و با توسل به امام 9 جواد الائمه ع به همه ی  خواست‌ها وحاحتهای خودم و عزیزانم   خیلی راحت در عین صحت و شادی رسیدم . الحمدالله ممنونم خداجون می‌دونم که  خودت و فرشته‌ها ت دارید روی زندگیم وخواسته هام  به شدت کار میکنید.❤️🙏❤️

من مهرماهیم فقط شنیدم ک میگن مهریا مهربونن😋

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهرماهيم

مهربون دلسوز صادق و رو راست. هميشه دنبال عدالت حتي اگه به نفع خودم نباشه. محكم و قوي. ويژگي بد هم نداريم 😎

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️

منطقی ام 

صادقم  

راز دارم

وفادارم

احترام گذاشتن مهمه برام

مهربونم دلسوز  دلنرم  البته گاهی هم سنگدل

کینه ای نیستم  اما فراموش نمیکنم

همه چیزو با هم میخوام

نمیتونم لباس تکراری بپوشم

با همه دوستم  اما دوست صمیمی  ندارم 

سخت اعتماد میکنم 

تو نگاه اول شخصیت آدمارو میشناسم 

تعادل ترازوم ب هم بریزه  کلا ن تنها اعصاب خودم  بلکه  بقیه رو هم بهم میریزم

لجبازم خیلی

دوسدارم همه چی در نهایت زیبایی خودش باشه  برای همه ادما  دوسدارم  همه در ی سطح باشن  

منطقی ام  صادقم   راز دارم وفادارم احترام گذاشتن مهمه برام مهربونم دلسوز  دلنرم ...

حسادت هم تو وجودم نیست  چون اعتماد بنفس دارم  و فکر میکنم شخصیت بزرگی دارم  و در حد خودم بهترینم  کسیو با خودم مقایسه نمیکنم

فد ای همه اتون

ولی خدایی فقط ویژگی خوب نگین با اینکه میدونم چقدر ماه خوبیه  اصن مگه میشه متولد پاییز دل انگیز اونم مهر ماه بود و  اینقدر خوبی نداشت💟💟💟✌✌✌🌹🌹🌹👍👍👍😙😙😙

با وجود این صادق باشید

یه بنده خدا گفت  مهریاا دورو هستن 

البته نه به من به کس دیگه ای

خداروشکر در 9/9/99به لطف وکمک خدا و  نظر امام حسین ع و با توسل به امام 9 جواد الائمه ع به همه ی  خواست‌ها وحاحتهای خودم و عزیزانم   خیلی راحت در عین صحت و شادی رسیدم . الحمدالله ممنونم خداجون می‌دونم که  خودت و فرشته‌ها ت دارید روی زندگیم وخواسته هام  به شدت کار میکنید.❤️🙏❤️

اینکه خیلی عاشق پیشه تک پرن  سنگ صبورن چیزی نگفتید

اگه ویژگی بد داشته باشم  اونم خود خواهیمه  فقط همین  

غرور هم زیاد دارن مهرماهیا؟