2777
2789
عنوان

مامانای مهربون بیان لطفا درمورد پارک بردن بچه ها تو این اوضاع

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 36 پست

منم از بهمن نبردم الان ۶ماهه 

اوایل میگفتن ولی حالا انگار یادشون رفته پارک هم هست😂😂

فقط اگه از جلو پارک رد بشیم با حسرت نگاه میکنن میگن نمیریم میگم نه خودشون میگن آهااان کروناس

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از بهمن نبردم الان ۶ماهه  اوایل میگفتن ولی حالا انگار یادشون رفته پارک هم هست😂😂 فقط اگه ...

آخی😢الهی

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

سلام خوبی منم بلوچم خیلی خوشحال شدم تو تاپیک دیدمت میخوام باهات حرف بزنم میشه درخواستمو قبول کنی

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

چرا تاپیکت ترکید خانوم عایش کمکم کن بخدا یه نظری تویه تاپیکی گذاشتی ازاونجا فهمیدم تاپیک سال۹۷که یکی پرسیده بود قدو ورزن خودتونو شوهرتون بگید

یه تاپیک قدیمی بود واسه سال۹۷

که قد خودتو همسرتو گفته بودی

منم گفتم شاید اگربا ادمای مشابه خودم حرف بزنم بتونن کمکم کنن تا این وسواسوتموم کنم

چرا تاپیکت ترکید خانوم عایش کمکم کن بخدا یه نظری تویه تاپیکی گذاشتی ازاونجا فهمیدم تاپیک سال۹۷که یکی ...

فک کردم خوندی پستو 

تو اون پست گفتم والا نیتونم درکتون  کنم برامن هیچ وقت مهم نبوده تو نی نی سایت میبینم خیلی تعجب میکنم شاید من عجیبم نمیدونم 

اما میگم شما از قبل دیدین 

انتخابتونو کردین نامردیه الان بخاطر همچین چیزی ترکشون کنین

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

اسی واقعا کاربریتو چهار ساله تعلیق کردن؟سر چی؟

اره گلم البته قبلشم اخطار خورده بودم 

سر جریاناتی مربوط به استانمون دگه تعلیق شدم منم اوضاع روحیم اونموقعا خوب نبود پیگیر نشدم کلا 

بعدم کاربری دگه ساختم عایش بلوچ 

تا یادم به این کاربریم افتاد صب  به نی نی یار درخواست دادم قول دادم دگه تکرار نشه الان اومدم دیدم برش گردوندن خخ

💚عزیزم خوش اومدی برات آرزوی بهترینها رو میکنم💚

ممنون مهربونم 

سلام

ای داد که چه روزگاری بود...

ان الله دیگه خدا نیاره

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

سلامای داد که چه روزگاری بود...ان الله دیگه خدا نیاره

سلام 

اره الان باز یاد اونروزا افتادم🥺  فک میکردم برای همیشه همون اوضاع میمونه 

اما خدارو صد هزار مرتبه تموم شد 🥺

سلامای داد که چه روزگاری بود...ان الله دیگه خدا نیاره

ان شالله

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

من همیشه هم پارک سرپوشیده میبرم هم پارک سر باز.داخل آب هم میبرم.انقد سخت نگیر دیگه.وای همینجوریش میبرمش بیرون واین خونه اون خونه حوصلش باز سر میره چ برسه ک نبرمش

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤