2777
2789

پیشونیم بلنده وکلا پوست خوبی ندارم پیشونیم خطوط بدی داشت سه تا افقی و داشت کم کم عمیق میشد دوساله که هرشش ماه میرفتم مطب یه پزشک عمومی و بوتاکس تزریق میکردم خیلی خوب شده بود تا اینکه به خاطرکرونا چهارماهه از تاریخ تزریقم گذشته خیلی  چروک بدی روپبشونیم افتاده رفتم اون مطب قبلی دیدم چون پزشک عمومیه همه جورمریض داره ترسیدم که کرونا بگیرم انجام ندادم اگه جایی رو میشناسید که خیلی تمیز باشه و فقط کارپوست انجام بده ممنون میشم که اسم یا آدرسشو بدید بازهم تشکر میکنم ازتون 

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی

سلام عزیزم. یه خانوم دکتری هستن تو کاشانی هست مطبشون. تازه هم افتتاح کردن. خیلی هم بهداشت رو رعایت میکنن اصلا به مراجعین با هم وقت نمیدن. تخفیف عالی هم زدن واسه بوتاکس و بقیه کارا. مطب پوست و مو هم هست. شمارشونو میدم با خیال راحت برین

۴۴۰۴۹۰۶۶.  ۰۹۲۰۹۴۹۳۷۲۲. پیج اینستا شون @dr_mediabeauty هست. ساعت ۱۲ تا ۶ هستن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.