2777
2789
عنوان

بورس😢بیاین یه دقیقع

193 بازدید | 10 پست

بچه ها من چهار شنبه عرضه اولیه ثبهساز خریدم تو پرتفوی لحظه ایم هست ولی تو سبدبانم نیست الان بایت چیکار کنم

میشه برای شغل شوهرم یک صلوات بفرستین خسته شدم لطفا😔امیدوارم خدا حاجت شمارم بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میاد

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

درست میشه ، یکم قاطیه...

امروز منو زده بود منفی ۹ میلیون قدرت خرید، نتونستم هیچی بخرم...۱۱ونیم درست شد😒

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
من ک هرچی میخام بخرم میزنه مجاز نیتس

مال من موجودیم منفی کرده کارگزاریت چیه

این رو تجربه کردم درست میشه  برای منم ثبهساز داخل پرتفوی لحظه ای هست فقط

میگم مال من مفیده از وقتی توشم همش هنگه فقط اسم در کرده

میگم مال من مفیده از وقتی توشم همش هنگه فقط اسم در کرده

دقیقا من خرید میزنم اول می‌ره تو پرتفوی بعد خارج میشه میزنم لغو شد .یا ثبت میشه بعد منقضی میشه یا کلا خریدم و منفی میزنه دوازده ظهر درست میشه

وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای