ینی مثلا تو غذا درست کردن یا سالاد درست کردن و اینا نباید کمک داد. کلا نباید اینطوری باشه که هر کاری ...
زیاد کار کردن میشه بعداً وظیفه.حالا برای موقع مهمون داشتن خوبه کمک برای سالاد اینا ولی حالت عادی نه.چون بعدا اگه انجام ندی بهشون بر میخوره چون وظیفه ات میدونن
تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
ینی مثلا تو غذا درست کردن یا سالاد درست کردن و اینا نباید کمک داد. کلا نباید اینطوری باشه که هر کاری ...
اگه به جز شما و شوهرتون کسی اونجا نیست کمک کن تو همه ی کارا ولی اگر دختر و پسر و عروس و داماد دارن دسته جمعی باید کار کنن شما هم یه گوشه ی کارو بگیر اصلنم اول ازدواج دنبال عزیز شدن نباش بااحتیاط رفتار کن ببین رفتار اونا چطوره چه جور آدمایی هستن برای داشتن روابط خوب با خانواده همسر همه چیز بستگی به سه طرف داره خود عروس شوهرش و خانواده شوهر
عزیزم شرایطا فرق داره.روحیه و فرهنگ مادرشوهرا و دوروبریهاشم فرق داره.یکی اصلا توقع نداره عروس کاری کنه.امروزیه.یکی مثلا در حد ظرف شستن وسفره.یکی در حد کارای دیگه خونه رو هم انجام دادن.بعضی مادرشوه ای سنتی و قدیمی اصلا دستور میدن به عروسا.عین مادرشوه من.اوایل حرص میخوردم.ولی بعد ها دیگه برام جا افتاد چون با همه اینجوره و سنش چون زیاده همه رعایتشو میکنن و اصلاح پذیر نیست و گوش ندی جنجال و دعوا میشه.من که برای آرامش اعصابم رفت وآمدمو کم کردم و اصلا کار مازاد براون چیزی که بگه یا هست رو انجام نمیدم.ولی اگه محبت داشت و باشعور بود نوکریشم میکردم.