2777
2789
عنوان

آدم خونه مادر شوهر چقد باید کمک کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 26 پست

به اندازه ای که وظیفه نشه برات و  کنیز ندونن

حالا یکی خونه تکونیم بکنی براش باز قدر میدونه

یکیم یه استکان چای آوردن براش زیاده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی مثلا تو غذا درست کردن یا سالاد درست کردن و اینا نباید کمک داد. کلا نباید اینطوری باشه که هر کاری ...

زیاد کار کردن میشه بعداً وظیفه.حالا برای موقع مهمون داشتن خوبه کمک برای سالاد اینا ولی حالت عادی نه.چون بعدا اگه انجام ندی بهشون بر میخوره چون وظیفه ات میدونن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

سفره جمع کردن وچیدن،هرازگاهی سفره تمیزکردن وخیلی کم ظرف شستن،من یه خواهرشوهرمجردم دارم ازصب تاشب خونه بیکاره،خب به مامانش کمک کنه دیگه،مثلن اون همیشه میشینه مامانش پذیرایی میکنه،هیچ کاری نمیکنه حتی مامانش واسش میوه پوست میکنه وغذالقمه میکنه،آخرشم مادرشوهرم میگه نمیخام دخترم کارکنه دوست ندارم مثل خودم ازبین بره😑منم دوتابچه ی کوچیک دارم ازصب تاشب دارم میدوم 

ینی مثلا تو غذا درست کردن یا سالاد درست کردن و اینا نباید کمک داد. کلا نباید اینطوری باشه که هر کاری ...

اگه به جز شما و شوهرتون کسی اونجا نیست کمک کن تو همه ی کارا ولی اگر دختر و پسر و عروس و داماد دارن دسته جمعی باید کار کنن شما هم یه گوشه ی کارو بگیر اصلنم اول ازدواج دنبال عزیز شدن نباش بااحتیاط رفتار کن ببین رفتار اونا چطوره چه جور آدمایی هستن برای داشتن روابط خوب با خانواده همسر همه چیز بستگی به سه طرف داره خود عروس شوهرش و خانواده شوهر

جاریم یه استکان بلند نمیکنه خیلیم عزیزه ازش حساب میبرن .ولی منی ک کمک میکردم شد وظیفم میان لنگر میندازن وقتیم میریم میگه دخترم شام درست میکنی

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

عزیزم شرایطا فرق داره.روحیه و فرهنگ مادرشوهرا و دوروبریهاشم فرق داره.یکی اصلا توقع نداره عروس کاری کنه.امروزیه.یکی مثلا در حد ظرف شستن وسفره.یکی در حد کارای دیگه خونه رو هم انجام دادن.بعضی مادرشوه ای سنتی و قدیمی اصلا دستور میدن به عروسا.عین مادرشوه من.اوایل حرص میخوردم.ولی بعد ها دیگه برام جا افتاد چون با همه اینجوره و سنش چون زیاده همه رعایتشو میکنن و اصلاح پذیر نیست و گوش ندی جنجال و دعوا میشه.من که برای آرامش اعصابم رفت وآمدمو کم کردم و اصلا کار مازاد براون چیزی که بگه یا هست رو انجام نمیدم.ولی اگه محبت داشت و باشعور بود نوکریشم میکردم.

اره عزیزم جارو و گردگیری.واسه عیدم خیلی از مادرشوهرا توقع دارن بری خونه تکونی کنی براشون😀

مادرشوهر من سال اول گفت برام خونه تکونی کن منم رک گفتم من کارای خونه خودمو انجام نمیدم  چرا بیام برای شما کار کنم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

چرا اگه طرف سنش بالا باشه مجبورمیشی درست کنی  وبشوری حتی جارو کنی 

دختر مردادم و مثل شیر جنگل فرمانروا آفریده شدم