2777
2789
عنوان

تاتو بن مژه

3497 بازدید | 34 پست

بچه ها کسی تجربه این کار رو داره؟؟آیا راضی هستید؟تاتو درد داره؟ ماندگاریش چه مدت هست؟؟چند وقت یه بار ترمیم میکنید؟؟تغییر رنگ نمیده مثلا آبی بشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زدم ولی خط چشم زدم
دردش که زیاده ولی بنظرم قابل تحمله تازه من بدون بی حسی زدمم که اثرش بهتر باشه
اگه موادت خوب باشی یه بار میزنی یه ماه بعدشم ترمیم میری دیگه تا دو الی سه سال ترمیم نمیخواد
ولی خیییلی خییلی راضیم

بزرگ ترین دشمن زنان، زنان احمق هستند.

من آرایشگرم عزیز

خوبه بین کار های تتو بنظرم تنها کاریه که ازش دلزده نمیشی

اگه مواد خوب استفاده کنن تغییر رنگ نمیده

به چشمای کشیده بیشتر میاد 

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

تاتو نیس

میکروپیگمنشن

من انجام دادم 

خیلی درد داره واسه ۷۰ درصد آدما 

ولی من درد نداشتم 

کلا ده دقیقه طول میکشه

ولی می ارزه 

۲ سال میمونه 

و اصلا ابی و قرمز نمیشه

کمرنگ میشه و کم کم‌محو 

ولی خیلی طبیعی و زیباست 

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

در مورد دردشم بگم

چون اعصاب چشم خیلی کمه دردش زیاد نیس نسبت به بقیه جاهای بدن

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
من آرایشگرم عزیز خوبه بین کار های تتو بنظرم تنها کاریه که ازش دلزده نمیشی اگه مواد خوب استفاده کنن ...

فدات بشم میترسم رنگش عوض بشه اونوقت نشه کاریش کنی  من چشمام درشته نمیدونم بهم میاد یانه؟

فدات بشم میترسم رنگش عوض بشه اونوقت نشه کاریش کنی  من چشمام درشته نمیدونم بهم میاد یانه؟

اتفاقا به چشم های درشت بیشتر میاد عزیزم

اگر رنگش عوض شد میتونی دوباره تمدیدش کنی