2777
2789
عنوان

تاتو بن مژه

| مشاهده متن کامل بحث + 3519 بازدید | 34 پست
من شمام گود رفته و صورتم سبزه است به ظرت قشنگ میگشه؟

عزیزم ربطی به گودی چشم یا رنگ پوست نداره شما از ارایشگر بپرس ببین به فرم چشمات چه مدل خط چشمی میاد تتو کار اگه حرفه ای باشه حتما کارش قشنگ میشه ولی با تحقیق حتما برو

بزرگ ترین دشمن زنان، زنان احمق هستند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ربطی به گودی چشم یا رنگ پوست نداره شما از ارایشگر بپرس ببین به فرم چشمات چه مدل خط چشمی میاد ت ...

مرسی من خط چشم بلد نیستم گفتم بزنم بن مژه هم تابلو نیست هم کارم راحته یگه

مرسی من خط چشم بلد نیستم گفتم بزنم بن مژه هم تابلو نیست هم کارم راحته یگه

اره عزیزم منم اصلا بلد نبودم برام عذاب بود هر وقت میکشیدم
الان اینقدر راحت شدم میگم کاش زودتر رفته بودم
ولی خیلی درد داره اگه میتونی تحمل کنی برو

اره عزیزم منم اصلا بلد نبودم برام عذاب بود هر وقت میکشیدم الان اینقدر راحت شدم میگم کاش زودتر رفته ب ...

وای پس من تحمل دردم پایبنه ، میکرو کردم ابروم رو اونم فقط چند نقطه که کم مو داشت از ترس و درد میخواستم نصفه ول کنم ارایشگره نزاشت ، برا ترمیمم هر چی گفت دیگه نرفتم 

وای پس من تحمل دردم پایبنه ، میکرو کردم ابروم رو اونم فقط چند نقطه که کم مو داشت از ترس و درد میخواس ...

گفتم قبلش بهت آمادگی بدم درد داره که رفتی زیر دست آرایشگر دیگه راه برگشت نداری  
فقط اگه خواستی بری بنظرم بن مژه نزن اصلا پیدا نیست یه خط چشم ظریف خوشگل تره

سلام عزیزم رنگ خط جشم شما تغییر نکرد که به آبی یا سبز بزنه؟

سلام 

نه اصلا 

جایی که رفتم مطمئن بود.

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

تاتو نیس میکروپیگمنشن من انجام دادم  خیلی درد داره واسه ۷۰ درصد آدما  ولی من درد نداشت ...

سلام دوستم خوبی؟ شما انجام دادی بن مژه؟ من انجام دادم متاسفانه یه کوچولو گوشه چشمم رنگش پخش شده خیلی ناراحتم خودم میبینمش شاید بقیه باید دقت کنن، میخوام بدونم پاک نمیشه؟ یوقت بیشتر پخش نشه ب مرور شما چیزی میدونی دربارش؟؟ 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️