2777
2789
عنوان

چندسال بعد ازدواج بچه دارشدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3235 بازدید | 246 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل سقط تون چیه، انشاءالله ک خوب شی 

نمیدونم.ولی فک کنم پیاده روی زیاد پارسال روز تاسوعا ۳ ساعت روز عاشورا۳ ساعت با هئیت پیاده رفتیم. بعدشم رفتم حموم ک حالم خوب بشه بعداز حموم آب گرم از پله بالا و پایین اومدم آخر شب افتادم خونریزی و بعد از ۳ روز با بدبختی و زجر دفع شد و تا الانم دیگه نشد ک نشد😔😔😔

نمیدونم😕 دوماه دکتر رفتم وقرص خوردم بازم نشد بعد کرونا زیاد نشد نشد برم ؛تنبلی تخمدان دارم ...😪😓

اطرافیان به منم میگن زیاد جلو گیری نکن، باعث میشه تخمدانات ضعیف شن، ب نظرتون راسته و صحت داره، 

اطرافیان به منم میگن زیاد جلو گیری نکن، باعث میشه تخمدانات ضعیف شن، ب نظرتون راسته و صحت داره،  

الان نازایی خیلی زیاد شده یا بارداری خیلی دیر صورت میگیره البته بدن هرخانم با یکی دیگه فرق داره ولی به نظرم ریسک نکن واقدام کن 

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
ماه اول کیت تخمک گذاری گرفتم و خیلی موقع اقدا استرس داشتم که باردار میشم یا نه ولی وقتی دیدم باردار ...

واااااي دقيقا منم ماه پيش كيت گذاشتم و اينا خيلي هم روي علائم حساس شدم همش ميگفتم باردار ميشم يا نه بايد بشم ولي نشدم اين ماه كيت نذاشتم فقط ١٢ و ١٤ و ١٦ اقدام كردم دو بار كيت گذاشتم منفي شد گفتم بي خيال بابا حوصله ندارم اقدام ميكنم شد كه شد نشد ماه ديگه اين ماه خيلي بهش فك نكردم و هروقت خواستم رو علائم حساس شم هي گفتم ماه پيش نشدم اين ماه كه اصلا .ولي الان كه نزديك موعدم شده راستش دارم بهش فكر ميكنم سه روز ديگه موعدمه هي ميگم يني هستم باز ميگم نه بابا كلا درگيرم

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
واااااي دقيقا منم ماه پيش كيت گذاشتم و اينا خيلي هم روي علائم حساس شدم همش ميگفتم باردار ميشم يا نه ...

من ماه گذشته تست گذاشتم و نشون داد ک شب تخمک گذاریم آزاد میشه، اقدام کردم اما نشد 

امضاتونو نمیدونم پسرم از کی شنیده یاد گرفته یکسره تو خونه میگه و می‌خنده،😅😅😅😅

عزیزم. 😂😂😂😒توی تلویزون شنیدم منم از شبکه کارتون

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20