2777
2789
عنوان

چندسال بعد ازدواج بچه دارشدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3235 بازدید | 246 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اکه محدودیت سنی ندارین ۵ سال اول ازدواج بچه نیارین😊 

من خودم ۶ سال بعد ا ازدواجم حامله شدم و راضیم ، دیه هر چی سفر و خوشگذرونی بود رفتیم و جای خالی بچه واقعا احساس میشد 

البته یکسالی هم درگیر دکتر دوا شدم 😉

من ۲ سال و نیم عقد بودم و ۶ سالم هست ازدواج کردم . ان شاالله مهر یا آبان اقدام‌میکنیم برای اولین بار . هرچی خدا بخواد ولی کلا ما تا الان نه اینکه بچه دوست نداشته باشیم هم شرایطش نداشتیم و هم اینکه به زود بچه دار شدن اعتقاد نداشتیم ولی حرفامون زدیم اگر مشکل داشته باشیم و خدا نخواد بهمون بچه بده شکرش میکنیم و با این شرایط بد و سخت کنار میایم و همو سرزنش نمیکنیم شدیدا به این معتقدیم فقط خودمون دوتارو عشقه و خودمون زیر سایه خدا برای هم بسیم . اگر خدا خواست زیباتر میکنه زندگیمون و اگر نه خواست خودش بوده و اصراری نیست . بیخیال تر از ما دیده بودید آیا؟!

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم

چهار پنج سالی شده 

فعلا شرایط اصلا جور نیست ولی هردو دوست داریم

البته من گاهی میترسم و دودل میشم میگم کلا بچه نمی‌خوام

آخه چجوری ناخواسته؟اونم دوبار پشت سر هم!!!!  این همه آگاهی رسانی ها هست این همه علم پیشرفت کرده ...

۲۰ سال پیش ۱۷ سال و۱۸ سال.....بلد نبودیم...البته ناراضی هم نبودیم چون شوهر من خییییییییییلی بچه دوسته

انشالله. اگه میدونستم قراره انتظاربکشم ازهمون اول ازدواج جلوگیری نمیکردم

امضاتونو نمیدونم پسرم از کی شنیده یاد گرفته یکسره تو خونه میگه و می‌خنده،😅😅😅😅

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
7  سال بعد ازدواج خیلی راضی هستم چون مسافرتامو رفتیم و دو نفره بودنمونو گذروندیم و هیچی رو دلم ...

چ خوب،، منم میگم 6،7 سال باز بقیه میگن نه،، تخمدان هات خشک میشه و ازاین حرفا، چند سالته؟؟؟ 

اره ماهم خیلی دوس داریم😍 چهارسال و یک ماه شده ازدواج کردیم دوسالم نامزد بودیم همه میگن بیار ا ...

منم بخاطر همین حرفا دیر آوردم ولی بشدت پشیمونم

چون خوشی و تفریحامون تازه بعد بچه آوردن مزه پیدا کرد قبلش فقط یه بازی بی محتوا بود انگار

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)