2777
2789
عنوان

چندسال بعد ازدواج بچه دارشدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3235 بازدید | 246 پست

۷سال بعد اونم شوهرم نامردی کرد

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
من ۷ساله😊هنوزم اقدام نکردم شوهرم دوست داره بچه تو بهتریننننن شرایط بیاد البته ادم باید یکم خ ...

چن سالته؟

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوهفته بعد عروسیم ناخواسته باردار شدم😍😍😍دوباره دخترم ۳ماهش بود دوباره ناخواسته به عبارتی دومین ...

آخه چجوری ناخواسته؟اونم دوبار پشت سر هم!!!!  این همه آگاهی رسانی ها هست این همه علم پیشرفت کرده 

من 19 سالگی ازدواج کردم

اصلا قصدش رو نداشتم، تو یه خواستگاری الکی که میخواستم فقط مامانم دست از سرم برداره و هی نگه پسره خوب بود حیف شد،اما جدی جدی عاشق شدم

خب به نظرم ازدواجمم زود بود چه برسه به بچه‌ ،با این یک سال و خرده ای هم عقد بودیم

درسم رو خوندم، ارشدم تموم کردم

میخواستم زمانی بچه دار بشم که بعدا نگم کاش این کار رو قبلش کزده بودم، از طرفی هم میخواستم به استمرار زندگیم مطمئن باشم

۶ سال بعد ازدواجم بچه اولم و 2 سال و نیم بعد از اونم دومی رو اوردم، الان دومی ۲ سالشه

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐