2777
2789
عنوان

دکترم بهم گفت ساک بچه رو آماده کن

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 39 پست

کلاه دو سه تا بذار لازم میشه‌

حوله برا خودت و بچه گذاشتی؟

یه دشک کوچولو برای اینکه تو بغلت بگیریش با یه پتو 

نوار بهداشتی بزرگ معمولا میگن از این پوشکای معمولی بجه ها برا خودتون بیارین ولی من به نظرم نوارهایی ک لایه جاذب داره بهتره.

دماسنج هم بذار

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واا چرا پس چی ببرم

هیچی هیچیییییی

من تجربه هم بیمارستان خصوصی داشتم

هم بیمارستان دوزاری ازین زیر مجموعه دانشگاه ها

هر دوجا خودم رفتم با بچه برگشتم😑 ینی بیمارستان هم خوصی هم اون یکی مجبور کرد وسایل رو ازش بخری

اجبارررر هاااا

تهران اینطوری شهرای دیگه رو نمیدونم

عزیزم به سلامتی 

سر زایمان منو دعا کن.

پستونک، شیر دوش و روغن اضافیه فقط لباس و پوشک براش بردار با یه دورپیچ برای خشک کردن بچه و دستمال مرطوب. برای خودت خرما، آبمیوه انبه، کمپوت گلابی بردار. 

ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی

هیچی هیچیییییی من تجربه هم بیمارستان خصوصی داشتم هم بیمارستان دوزاری ازین زیر مجموعه دانشگاه ها ...

من دوس ندارم لباس اونها رو تنش کنم ...دوستمم رفت اونجا گفت لباس خودم بردم براش

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉

راستی اگه سزارینی هستی کمپوت گلابی دوتا لازم میشه بعد ک میخوای از تخت بیای پایین راه بری باید بخوری

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
چرا لازم نیس 😑 همه بیمارستانا ک ب نی نی لباس نمیدن  ادم دوس داره لباس گوگولی بپوشه برا نی نیش ...

اجازه نمیدن

و بار سنگینی برای اوناس ک باید ازینور ب اونور بکشن بار رو

بیمارستان‌اجبار میکنه..باورت میشه حتی لباس همراه تو بیمارستان دولتی اجبار بود..یا مثلا میگفتن یکی لباس صورتی از بیمارستان خریده ولی بچه اش پسر بوده لباس صورتی رو قبول نکردن😑😑 گفتن امارمون قرو قاطی میشه😑😑

اجازه نمیدن و بار سنگینی برای اوناس ک باید ازینور ب اونور بکشن بار رو بیمارستان‌اجبار میکنه..باورت ...

من ابجیم خصوصی بود. همه ی اینا خودش برد. بنظرم ببرن خیلی بهتره. تازه ابجیم برای زایمان طبیعی سال97، 5ونیم دادن. عالی بود بیمارستانش

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اره بیمارستان پیامبرانه یعنی خودشون لباس میدن

پیامبرانو‌نمی دونم زنگ برن بپرس من بهمن بودم ساک بچه فقط بار اضافی بود

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟