2777
2789
عنوان

دکترم بهم گفت ساک بچه رو آماده کن

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 39 پست

منم همه رو خودم بردم یه سبد بزار خوراکی و فلاکس آب جوش نبات برار داخلش میوه و بسکویت ببر بالاخره همراه داری شاید گرسنه شدن بهشون سخت نگذره  خرما گردو آب میوه برا خودت حتما ببر

📌متولد ۷۷ نیستم 
پیامبرانو‌نمی دونم زنگ برن بپرس من بهمن بودم ساک بچه فقط بار اضافی بود

من دیگه واسه کسی ک در مورد ساک بچه تاپبک بزنه نظر نمیدم😑😑

تو هر تاپیکی ک تا حالا گفتم اصرارررر داشتن ک نه باید ببرم

قبول نمیکنن حرفمونو..من میگفتم بیمارستان دولتی لابد میرن..بعد سر بارداری دوم کیسه ابم پاره شد دکترم گفت نزدیکترین بیمارستان ممکنه چون زمان خیلی مهمه..با همون وضع کیف رو جمع کردم ولی دست نخورد فقط بشور بشور موند واسه مامانم

البته کیف بستن ذوق داره هااااا ولی خب اونجا ک همش ب دوش همراه ها هست خیلی سخته بعدشم ک باید هرچیو بردن بشورن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همه رو خودم بردم یه سبد بزار خوراکی و فلاکس آب جوش نبات برار داخلش میوه و بسکویت ببر بالاخره همر ...

استارتر اینا ک ایشون گفته خیلییی لازمه 

ازونجایی ک گعته یه سبد😅 خوراکی خیلی مهمه بخصوص فلاسک و چای و نبات 

من دیگه واسه کسی ک در مورد ساک بچه تاپبک بزنه نظر نمیدم😑😑 تو هر تاپیکی ک تا حالا گفتم اصرارررر دا ...

میتونه ببره بزار تو ماشین اومدیمو بیمارستان هیچی نداد چیکار کنه.منم خصوصی بودم کوفتم ندادن بچه رو پیچیدن تو ملافه دادن بغلمون خودمون لباس تنش کردیم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
راستی اگه سزارینی هستی کمپوت گلابی دوتا لازم میشه بعد ک میخوای از تخت بیای پایین راه بری باید بخوری

خانمی بامن بود شوهرش اون زایمان طبیعی بود ساعت ۳ سب بعش گفته بودم بروآب میوه بیار تو خیابان تصادف کرده بود خورده بود به جدول  ولی من سز ارین بودم برا خودم همراهم خوراکی  آب میوه فلاکس آب جوش یه دونه پنیر نان گذاشتم یه بسته خرما و گردو پسته و بادام بسکویت نبات یه دونه شیر خشک رژیمی بردم  پنبه پماد دستکش یک بار مصرف اجیم همراهم بود هر کی زنگ می زد تعریف می کرد😂😂😂

📌متولد ۷۷ نیستم 
من دیگه واسه کسی ک در مورد ساک بچه تاپبک بزنه نظر نمیدم😑😑 تو هر تاپیکی ک تا حالا گفتم اصرارررر دا ...

واقعا بار اضافس

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
میتونه ببره بزار تو ماشین اومدیمو بیمارستان هیچی نداد چیکار کنه.منم خصوصی بودم کوفتم ندادن بچه رو پی ...

تهران؟؟

بهتر ک ندادن..والا کلی پولش رو میگیرن ک فقط تا بیای خونه میشه استفاده کرد..بعد با همون پول اگه خصوصی رفته باشی میتونی پتو و لباس برند بخری😑😑

ب خدا هیچکدومه اینا لازم نیست

آخه من ک زایمان کردم همش لازمم شد.کلاه یکی گذاشته بودم خونی شد بچم کلاه نداشت😣😣

من چیزایی ک بیمارستان میداد رو دوست نداشتم برای همین خودم بردم ک نخوام بخرم ولی خب اگه کسی براش مهم نباشه بیمارستان داره میشه از اونجا تهیه کرد

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
خانمی بامن بود شوهرش اون زایمان طبیعی بود ساعت ۳ سب بعش گفته بودم بروآب میوه بیار تو خیابان تصادف کر ...

یعنی از اینکه شما انقد خوراکی داشتین تعریف میکردن؟؟😀

من طبیعی بودم نگفتن باید چیز خاصی بخوری ولی من بعدش خرما که لاشون پسته و گردو مامانم گذاشته بود روش سوره  هم خونده بودیم خوردم با شربت شیره انگور 

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖